DİZİ

Adım Farah Kerimşah'ı kim oynuyor? Bakın nereli çıktı

Abone Ol

ADIM Farah dizisi FOX'taki yayın hayatına reytingleri alt üst ederek ilk sıradan girmeyi başardı. Adım Farah'ın yayınlanan son bölümü Kuruluş Osman, Survivor, Çöp Adam gibi kaliteli yapımları AB sıralamasında geçerek FOX Ana Haber'den sonra ikinci sırada yer aldı. Oyuncu kadrosu, senaryosuyla dikkat çeken Adım Farah araştırılıyor. Peki Adım Farah Kerimşah kimdir?

Adım Farah Kerimşah kimdir (RASTİN PAKNAHAD)

Farah’ın biricik oğludur. Koca gözlü, dünyalar güzeli, masum bir oğlan…  Kerimşah doğuştan ‘Balon çocuk’ olarak bilinen PİY rahatsızlığı olan bir çocuktur. Evinde, steril bir odada yaşar. Küçük yaşına ve hastalığına rağmen, anlayışlı olgun bir çocuktur. Farah, oğlunu yaşatabilmek için her adımını dikkatle atar. Hastalığını bizzat takip eder. Farah, Kerimşah’ın hem doktoru hem de annesidir.

ADIM FARAH'IN KERİMŞAH''I RASTİN PAKNAVAD KİMDİR?

Rastin Paknahad aslen İran asıllıdır. 4 Mayıs 2015'te İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İran asıllı olan ailesi Türkiye'ye yerleşmiş, Rastin 'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yaşantısını ailesi ile birlikte Türkiye'de sürdüren Rastin, henüz ilkokul 8.sınıfa gitmektedir.

ADIM FARAH KERİMŞAH KAÇ YAŞINDA?

Rastin Paknahad 7 yaşındadır. Doğum tarihi 4 Mayıs 2015 tarihinde doğmuştur

ADIM FARAH KERİMŞAH NERELİ, MEMLEKETİ NERESİ?

İran asıllı Rastin, İstanbul'da doğmuştur.