Anadolu Ateşi'nin baş dansçısı, oyuncu ve eski Survivor yarışmacısı, Hasan Yalnızoğlu’nun vefatı hepimizi çok üzdü.

Hasan bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyordu ve genç yaşta 50’sinde hayatını kaybetti. Bu hafta içi tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden acı haber geldi.

Cenaze törenine birçok ünlü isim katıldı. Hasan Yalnızoğlu 'nun cenazesinde duygu yüklü anlar yaşandı. Sevenleri ve dostları tarafından cenazeye büyük katılım vardı. Baktığımda ne kadar çok seviliyormuş.

Ben de bu ölüme gerçekten çok üzüldüm çünkü Hasan’ı yakına tanırdım. Hatta yıllar önce Show TV’de çalışırken Hasan’la röportaj yapmıştım. O dönem O da bir dizide oyuncu olarak kadrodaydı. Rolü gereği at biniyordu, aynı zamanda Cüneyt Arkın hayranıydı. Cüneyt Arkın’ı da hatırlayacağınız gibi filmlerinde yeşilçam sinemasında at binme sahneleri bilinir. Oradan da büyük bir hayranlığı vardı Hasan’ın.

Benim de rahmetli Arkın’la samimiyetimi biliyordu. Abi beni tanıştırsana sohbet etmeyi, tanışmayı çok istiyorum demişti. Ben de Cüneyt abiyi aradım durumu anlattım her zaman olduğu gibi büyük mütevaziliği ile kabul etti. Ve Hasan’ı aldım Cüneyt Arkın’ın Levent’teki evine gittik. Tabi o anları o dönem çalıştığım kanalda da haber yaptım. Haberin dışında gün boyunca çok güzel bir gün geçirdik. Cüneyt Arkın ve sevgili Betül abla bizi çok güzel o gün ağırladı. Günün sonunda Hasan’ın mutluluğunu bugün gibi hatırlıyorum.
Hasan her zaman beyefendi, alçakgönüllü, durduğu yeri iyi bilen saygılı biriydi.

Gerçekten çok ama çok üzüldüm. Gencecik pırlanta gibi bir delikanlıyı kaybettik. Bir laf vardır “kapı gibi adam” Hasan bu cümleyi tam dolduran biriydi. Ama ilahi takdir ölüm hepimiz için her ölüm erkendir özellikle sevdiklerimizi ölümü.

Vallahi bu gibi durumlarda hayatın ne kadar boş olduğunu, gerçeğin ölüm olduğunu anlıyorum. Söylenecek çok fazla söz yok güzel kardeşim. İnşallah yattığı yerde rahat eder. Güzel Allah’ım Peygamber Efendimiz’e Onu komşu eylesin tüm sevenlerine ve ailesine baş sağlığı diliyorum.

Bu haftaki yazıma son verirken sevgiyle kalın.