Antalya, Kartal’ın fişini 12 dakikada çekti

Beşiktaş 11. haftada Antalyaspor deplasmanına giderken bir gün önce Fenerbahçe’nin Trabzon’a yenilmesini kendisine bir fırsat olarak görüyordu.

Abone Ol

Antalya’dan alacağı galibiyet ve puan lige tutunmasını sağlayacaktı.

Ancak oynadığı son yedi maçta bir galibiyet alan Beşiktaş Antalyaspor‘a da 3-2 yenilerek hayal kırıklıkları serisine devam etti.

Beşiktaş’ın Antalyaspor kalesini bulan ilk vuruşu 34. dakikada geldi. Tayfur’un kafa vuruşunda direkten dönen topun devamında Salih’in kafayı vururken itilmesini görmeyen hakem ve VAR Beşikat2ın bir penaltısını yedi.

Yine bir Beşiktaş maçı, yine VAR yok, net penaltı verilmeyerek herhalde talimatlara uyuluyor.

Beşiktaş vasat oynasa da ilk devrenin sonunda Cenk’le golü bularak devreyi 1-0 önde  kapadı.

Hayalet takım

İkinci Beşiktaş sahada yok gibiydi. Antalyaspor’un daha ikinci yarının birinci dakikası dolmadan attığı gol Beşiktaş’ın direncini yıktı. Daha Beşiktaş ne olduğunu anlamadan 50. dakikada ikinci golü yiyerek 5 dakika içinde mağlup durma düştü. 57. dakikada Kırmızı Beyazlıların 3. Golü Beşiktaş ağlarına gitti. Bu gol Beşiktaş’ın tüm ümitlerini bitirdi.

11 dakikada yenen 3 gol Beşiktaş’ın ikinci kaleci sorununu bir kez daha gözler önüne serdi. Ersin halı saha maçında yenmeyecek golleri kalesine alarak Mert’i mumla arattı. Öyle ki Antalya biraz daha bastırsa fark olacaktı.

80’inci dakikada siyah beyazlılar Muleka’nın attığı golle farkı 1’e indirse de mağlubiyete engel olamadılar.

Hakemin tartışmalı kararları, her golde VAR’a gitmesi maç adına komik bir durumdu.

Beşiktaş defansındaki 40 metre boşluk olması, her uzun topun kalede tehlike yaratması yenilen gollerle Beşiktaş’ın stajyer hocası Burak Yılmaz’ın hiç bir oyun planı olmadan takımı sahaya sürdüğünü gösterdi.

Defans yok, orta saha yok, Beşiktaş’ın sahibi yok, başkan yok, yönetim yok, hoca yok, oyun yok, RUH yok.

Beşiktaş’ın tek sahibi taraftar. Taraftar da her hafta hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor.

Antalya’dan da eli boş dönen Beşiktaş ı kolu kanadı kırık, uçmayı unuttu. Kartal yeniden Uçar mı diye sorarsanız bu sezon zor derim. Yeni başkan ve hocayla belki… O zaman kadar da atı alan Üsküdar’ı çoktannnn geçmiş olacak.