Kalbi iyileştiren ve yele sallayan efsanevi Aslan Kapısı Portalı, hem kadim insanlar, astrologlar hem de numerologlar tarafından gözlemlenen bir tarih olan 8 Ağustos 2023'te açıldı. 12 Ağustos'a kadar sürecek olan Aslan Kapısı Portalı 2023 bugünlerde zirvesini yaşıyor. 

Aslan Kapısı Portalı'nın anlamı Aslan Kapısı'nın gücü yıldızlar, işaretler ve sayılar arasındaki kozmik sinerjidir, ancak terimin kendisi Aslan'daki güneş ile gece gökyüzündeki en parlak yıldız olan ve aynı zamanda Alpha Canis Majoris veya Köpek olarak da bilinen Sirius arasındaki yıllık hizalanmasını ifade eder.Yıldız. Eski Mısırlılar, Sirius'a tarım tanrıçası Sopdet'in kişileştirilmesi olarak saygı duyuyorlardı ve yıldızın helyum yükselişini Nil Nehri'nin yıllık taşması ve yeni bir yılın başlangıcı ile ilişkilendirdiler.

Sirius yükselirken, güven ve kendini ifade etme işareti olan yürekli Aslan gökyüzüne hükmeder. Aslan'ın fazladan olduğu, yer kapladığı ve daha fazlasını istediği için göz kamaştırıcı bir ünü var, bu yersiz bir kınama, daha çok aleyhte olanların, kendilerini görmeye dayanamayanların bir yansıması.

Gerçekten de, Aslan enerjisi kendini sevme konusunda çok yıllık dersler sunar; Aslanlar zevk almaya ve arzuyu hak etmeye hakları olduğuna inanırlar ve istediklerini utanmadan, tevazu göstermeden ve tereddüt etmeden isterler. Aslan hurdaları veya ikinci en iyiyi kabul etmez ve biz de kabul etmemeliyiz.

ASLAN KAPISI PORTALI: 8 SAYISININ ÖNEMİ

Numerolojide 8 sayısı bolluk ve başarının ve ayrıca karmik borçların simgesidir. Bir güç sayısı olan sekiz, sayının kendisinde iç içe geçmiş daireler tarafından temsil edilen, maddi ve manevi olanın birleşimidir. Tahmin edilebileceği gibi, sekizinci ayın sekizinci günü olan 8/8'lik çifte doz, ruha soyut olanı somut ve niyetlerimizi gerçeklerimiz yapma fırsatı sunar. Astrolojide sekizinci ev seks, ölüm ve yenilenme, ciddi ve ciddi anlamda akrep işi ile ilişkilendirilir. Sekizinci ev, yaşam ve kaybın döngüsel doğasından ve ayrıca sonsuzdan söz eder; sekiz sayısı ters çevrilmiş bir sonsuzluk simgesidir. Sonuç olarak, eskiler için ve ölüm ve yeniden doğuş temalarına uygun olarak, Sirius yıldızı her yıl yetmiş gün boyunca kaybolur ve mumyalama işleminin tamamlanması yaklaşık yetmiş gün sürer.

TERS ÇEVRİLMİŞ 8 SONSUZLUK İŞARETİDİR

Tarotta sekizinci kart, Aslan burcuna karşılık gelen ve sonsuzluk sembolü ile taçlandırılmış, bir aslanla sakince arkadaşlık eden bir kadını tasvir eden Güç'tür. Bu anlamda sekiz sayısı, hayvan içgüdülerinin odaklanmış güce kanalize edilmesiyle ilgilidir, vahşi olan krallara dönüşür, güç incelikle doğurur ve vahşilik bilgeliği doğurur. Ters çevrilmiş sekiz, hepimizin içinde, içinde ve çevresinde nefes alan sonsuz potansiyelin bir simgesi olarak duruyor.

ASLAN KAPISI PORTALI YENİ BAŞLANGIÇLAR GETİRİR

Eski Mısırlıların yaptığı gibi, Aslan Kapısı'nı yeni bir yılın başlangıcı olarak düşünebilir ve aynı şekilde geçmişe dair düşüncelerimizi ve geleceğe yönelik kararlarımızı sunabiliriz. Formdan kurtulma ve oluşumumuzu engelleyen kalıpları kırma zamanı. Aslan, çocuklarla, yaratıcılıkla ve oyunla ilişkilendirilir ve Aslan Kapısı, kendi içimizdeki çocuğu yeniden ziyaret etme ve bir zamanlar kim olduğumuz ve kim olabileceğimiz konusunda nasıl taşınacağımız ve ilgileneceğimiz konusunda içgörü isteme fırsatı sunar.

ASLAN KAPISI PORTALI 2023'TE VENÜS GERİLEMESİ ETKİLERİ

3 Eylül'e kadar, Aslan kapısı portalına Venüs gerilemesi de eşlik edecek. Aşk, bağlılık, varlıklar ve estetiğin gezegeni Venüs, kükreyen, muhteşem Aslan burcunda geri gidiyor. Venüs, birkaç haftalık bir süre boyunca kabaca her iki yılda bir geri hareket eder ve görünürlük açısından akşam yıldızı olmaktan sabah yıldızına geçer. Venüs, Roma aşk ve doğurganlık tanrıçasının adını almıştır. Savaş ağası Mars'ın dişil muadili olan Venüs, deniz köpüğünden ve Uranüs'ten kopan parçalardan oluşmuş. Nazik ve iyi aydınlatma altında, Venüs Boğa ve Terazi'nin yönetici gezegenidir ve aşk ve para gibi tüm iyi hissettiren/iyi görünen şeyleri yönetir, haz ve oburluk arasındaki kadife ipte yürür. Etimolojik olarak, Venüs Latince arzu kelimesinden türemiştir. Bununla ilgili olarak, gezegenin gerilemesi, istekle olan ilişkimizi ve kendi zevk hiyerarşilerimizi yeniden değerlendirmemiz için bir davettir.

Aslan kalbi yönettiği için, her şeyden önce otantik ifadeye yemin edilir ve bu geri hareketin her birimizden tapınmamızı istediği yer o sunaktır. Yine de, özgünlük sunağına giden yol bebeklerime döşenmedi ve gerilemeler, her zaman gerekli olsa da, nadiren mücadelesizdir. Aslan burcundaki Venüs, aşk senin için neye benziyor diye soruyor. Aktif olarak istediğiniz hayatı nasıl yaratıyorsunuz? Bu hayatın tasarımı, kendine değer veren bir yerden mi geliyor? Hayatınızdaki insanlar, meşhur parlaklığınızı nasıl güçlendiriyor veya susturuyor? Karışıklıklarınız sizi zorluyor mu yoksa sadece dikkatinizi mi dağıtıyor? Aslan burcundaki Venüs saf bir kahramandır, bir ilişkinin hizmetinde kendini ihmal etmeye dayanmaz, küçük bir role veya ikinci bir faturalandırmaya razı olmaz. Aslan'ın temsil ettiği zirve yırtıcı hakkında, bu geçiş sırasında, ihtiyaçlarımızdan veya karşılanmadığında yaratılan açlıktan saklanamayız.