Fatmagül'ün suçu ne dizisi ile yıldızı parlayan ve Aşkı Memnu'da Bihter karakteri ile kariyerinde zirveyi gören Beren Saat, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı karıştırınca, takipçilerinden de tepki gecikmedi. 

5,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında paylaşım yapan Beren Saat'in gafı aynı zamanda hayrete de düşürdü. 

Futbol maçında çekilmiş bir kare paylaşan Saat, "Ulusal egemenlik ve gençlik bayramımız kutlu olsun" gönderisine notu düştü. 

Saat aynı paylaşımında "19 Mayıs'ı mezun olduğum okulun bayram töreninde kutladım. Kalbi Atatürk için çarpan gençler hayat sevincimi arttırdı. (Hepsi benden daha iyi futbol oynayan) Takım arkadaşlarım, tüm katılımcılar, açık artırma ile eğitime bağışta bulunan tüm veliler, sevgili öğretmenler ve okul yönetimi, elleriyle kalp yapan kız çocukları harikasınız..." dedi.