Güzel oyuncu, yeni bir proje için setlere geri döndüğünü duyurdu. Ancak Korel’in hayranlarını şaşırtan şey, yeni imajı oldu. Korel, esmer saçlarını sarıya boyatarak bambaşka bir görünüme kavuştu.

Korel, sosyal medya hesabından yeni imajının fotoğrafını paylaştı. “Sevgili Neslihan bi süre beraberiz, hoşgeldin” notunu eklediği kareye beğeni ve yorum yağdı.

Kendisi gibi oyuncu Halit Ergenç ile mutlu bir evliliği ve üç çocuğu olan Bergüzar Korel, kızı Leyla’yı dünyaya getirdikten sonra ilk kez setlere döndü. Dijital platformda yayınlanacak yeni dizisi için imaj tazeleyen Korel, 2024'te yayınlanacak olan projedeki karakteri için saçlarını kestirdi ve sarıya boyattı. Hayranlarına müjdeyi sosyal medya hesabından veren Korel, yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Her zaman esmer hallerine alışık olduğumuz ünlü oyuncu sarışın olarak karşımıza çıktı.

Korel yayınladığı kareyi "Sevgili Neslihan bi süre beraberiz,hoşgeldin" notuyla paylaştı.

"AYNI ESRA EROL"

Yeni majını takipçileriyle paylaşan Bergüzar Korel'i görenler, ünlü ismi yakın dostu Esra Erol'a benzetti.

"Düğüm" adlı dizide "Neslihan Turhan" karakterine hayat verecek Korel'in paylaşımına "Esra Erol'a benzemiş", "Aynı Esra Erol", "Koyu renk saçla çok daha güzelsiniz" gibi yorumlar geldi.