Beşiktaş taraftarı dert küpü oldu

Beşiktaş Süper ligin 19. haftasında evinde Kasımpaşa’ya daha doğrusu Costa’ya 3-1 yenilerek taraftarlarını kahretmeye devam etti. Siyah beyazlılar evinde üst üste oynadığı üç maçı da kaybederek kötü gidişi durduramadı.  Korkarım takım kaybetmeye de alıştı.

Abone Ol

Maçın başından sonuna kadar oyunun tek hakimi Kasımpaşa’ydı.  İlk golü 41. dakikada Kasımpaşa’nın golcüsü Costa gönderdi Beşiktaş’ın ağlarına ve Kasımpaşa öne geçti. İlk devrenin son dakikasında Beşiktaş genç Semih’le beraberliği yakaladı.

İkinci devre Beşiktaş’ın vasat oyunu devam ederken konuk takımın golcüsü Costa ikinci devre iki gol daha attı ve hat trick yaparak gecenin yıldızı oldu. Üç gol atan Costa Beşiktaş’ı evinde üç golle yenerek, üç puanı Dada alarak Tüpraş stadından mutlu ayrıldı. Beşiktaş bir kere daha evinde çakıldı, tribünleri dolduran taraftarlara yine kahrolmak düştü.

Beşiktaş’ın en iyi oyuncusunun üç gol yiyen kaleci Mert olması ise durumun vahametini bir kere daha gözler önüne serdi. En iyisi buysa kalanını siz düşünün.

Gerçek şu ki; 18 kişilik kadroda Beşiktaş ve rakiplerini kıyaslayınca takımda oynaması gereken oyuncu beşi geçmez. Her ne kadar bu tablo Ahmet Nur Çebi ekibinin eseri olsa da başkan Hasan Arat’ın seçim süresince gerek beyanları gerek projelerindeki hedeflerini gerçekleştirerek kötü gidişata dur demesi gerekiyor.  Bunu nasıl yapacak göreceğiz. Seçim süresince hazır olan transferler, hocalar seçimden sonra kaybolmaya başladı. Bana sorarsanız başkan bu takımdan ümidini kessin, yeniden bir yapılanmaya girsin. Başkanın gelecek sezonun planlamasını acil yapması lazım. Yoksa Hasan Arat da diğer başkanları aratmaya devam eder. Bu sezon artık bitti maalesef, önümüzdeki seneye bakmak gerek.