Beşiktaş’a ilk uyarı, ilk puan kaybı

Beşiktaş evinde konuk ettiği Süper Lig’in yeni takımı Pendikspor’la uzatma dakikalarında verilen penaltıdan yediği golle, berabere kalarak ilk puan kaybını yaşadı.

Abone Ol

Geçen hafta Hatay’dan 5 gol yiyen Pendik, Beşiktaş karşısında pozisyon bulamasa da Beşiktaş’tan bir puan alarak evine döndü.

İkinci hafta gelen uyarı!

Haftalardır siyah beyaz bir tablo çizen Beşiktaş’a ikinci haftada Pendik en güzel uyarıyı yaptı. Takım ve Şenol Hoca bundan ders çıkartır herhalde. Futbolda atamayana atarlar kuralı her zaman gerçekleşen kuraldır. Üzerine bir de rakibini küçümsersen yandı gülüm keten helva oluyor. Rakibini küçümsemeyeceksin, bu hataya Şenol Hoca da düştü. Pendik karşısında 12. dakikada Colley’in kafa golüyle öne geçen Beşiktaş; Aboubakar, Gedson ve Onur’la adeta gol kaçırma rekoru peşindeydi. Pendik’in kalecisi Erdem de kalesinde devleşti, yaptığı kurtarışlarla alınan bir puanda katkısı en fazla olan oyuncuydu.

Beşiktaş, Pendik karşısında oyunuyla seyirciyi uyuttu. Bireysel hataların sonucu kaybedilen iki puan var ama TFF ve MHK geçen sezon bıraktığımız yerden devam ediyor. Beşiktaş’ın kornerden gelen topu Colley’in filelere yollamasında, topun auttan geldiğini gören hakem golü vermedi. Ancak bu hakemler pozisyonları sadece Beşiktaş maçında görüyor. Yıllardır aynı senaryo…

Taraftar stattan uzaklaşıyor

Öte yandan yönetim, Beşiktaş taraftarıyla arasını açmaya devam ediyor. Geç gelen transferler, bilet fiyatlarındaki fahiş artış Beşiktaş taraftarını stattan uzaklaştırıyor. Sezonun ikinci maçında Galatasaray ful dolu statta oynarken Beşiktaş’ın boş tribünlere oynamasının yönetimin takımı “yönetememesinden” kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en güzel stadına sponsor bulunamaması, lig başladıktan sonra yapılan transferler yönetimin hatalarını gösteriyor. Umudumuz Şenol Hoca’nın bir an önce takımı toparlayıp özlenen Beşiktaş’ı oyunuyla, mücadelesiyle tekrar taraftarıyla bütünleştirmesi. Umarız bu maç da bir uyarı olur!