Habertürk ekranlarında 5 yıl Ekonomi Müdürü olarak görev aldıktan sonra kendi isteği ile Habertürk ile yolları ayıran ve Sözcü TV'ye geçen Ebru Baki, ekranların hem sempatik hem de sevilen isimleri arasında.  Habertürk ekranlarında 5 yıl Ekonomi Müdürü olarak görev aldıktan sonra kendi isteği ile Habertürk ile yolları ayıran ve Sözcü TV'ye geçen Ebru Baki, ekranlarından en sevilen ve en deneyimli isimleri arasında. 47 yaşında olan Ebru Baki, Marmara Üniversitesi İletişim Faküktesi Gazetecilik Bölümü mezunu ve ilk olarak iş hayatına Hürriyet ile başladı. Mesleğin ilk yıllarında çok başka olan Ebru Baki, zamanla yaptırdığı estetiklerle büyük değişim yaşadı. 

Ebru Baki estetiksiz hali

Ebru Baki'nin hayranları tarafından en çok merak edilen konulardan biri de estetiksiz halidir. Ünlü sunucunun estetikli olup olmadığını biz bilmiyoruz. Ancak eski görüntüsüyle alakalı bir kaç kareyi sizlerle paylaşabiliriz. 

İşte Ebru Baki'nin eski fotoğraflarından birkaç tanesi: 

ebru-baki-estetiksiz-32C6_cover

Ebru Baki kimdir?

Ebru Baki, 13 Aralık 1975'te İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Faküktesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Baki, üniversite eğitimine devam ederken Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapmaya başladı. Lise'den itibaren belirli dönemlerde eğitim amacıyla yurt dışında bulundu ve öğrenci değişim programları ile çeşitli burslardan yararlandı. İletişim Fakültesi'nden sonra Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'ne devam etti.

Hürriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir dönem geçirdi. Bilişimden, iş dünyası ve tüketici haberleri ile ilgili çeşitli ödüller kazandı.

Hürriyet'ten sonra televizyon macerası başladı. CNN TÜRK'te ekonomi haberlerini sunmaya başladı. 2001'de CNN TÜRK'te ekonomi programı hazırlamaya ve editörlük yapmaya başladı. Şimdilerde ise Sözcü TV de hafta içi her sabah ekonomiyi yorumluyor.