Estetikte sınır tanımayanlar

Bir çok ünlü kadınımız ne yazık ki estetik güzeli. Sıkılmadan usanmadan birden fazla bıçak altına yatandan iğnelerle botoks ile güzelleşmeye çalışan birçok ünlümüz var. Gelin şimdi estetikle güzelleşmeye çalışan o ünlülerimizden birkaçına göz atalım.

Abone Ol

Seda Sayan, geçen yıl kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile dünyaevine girmişti. SAYAN’ın oğlu Oğulcan Engin'in katılmadığı düğün olay yaratmış, magazin gündemine damga vuran olay olarak çok konuşulmuştu.

Seda Sayan evliliği dışında yaptırdığı estetik operasyonlarla da magazin gündeminden düşmedi. 60 yaşındaki Seda Sayan, yine estetik için doktorunun kapısını çalmış.

Seda Sayan, dekoltesindeki ve boynundaki çizgilerden kurtulmak için bir kez daha estetik yaptırmış. Alt yüz ve boyun estetiği de yaptırdığı konuşuluyor.

Hatırlarsanız kısa bir süre öncede 'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirmişti, aynı zamanda burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırdığını hatırlıyorum.

Bitmedi yine yakın bir tarihte zayıflayan ve bacakları 38 cm incelen Seda Sayan, "Barbie Bebek" uygulaması yaptırmıştı.
Gerçekten Seda Sayan tam bir estetik güzeli oldu dedirtiyor. Ne diyelim para onun vücut onun.

Şimdi sıradaki haberimde tescilli güzel Demet Şener var. Demet Şener, daha önce sadece dudaklarında dolgu olduğunu, onun dışında herhangi bir estetiği olmadığını söylemişti.

46 yaşında 2 çocuk annesi Demet Şener, geçtiğimiz günlerde İzmir'de bir güzellik polikliniğinde görülmüş. Anlaşılan küçük bir estetik dokunuş yaptırmış.

Seda Sayan gibi olmasa da şimdilerde estetikle bambaşka birine dönüşen isimlerin yanında bakılınca, Demet Şener'in değişiminin ufak tefek dokunuşların ötesine geçmediği dikkat çekiyor. Estetikte abartıdan uzak durduğu anlaşılıyor.

Ülkemizde estetik denince akla gelen ilk isim tabiki Ajda Pekkan’dan başkası değil. Belki de estetik akımını ünlüler dünyasında başlatan isim bile diyebiliriz. Elbette yaşla birlikte de değişimler oluyor, ancak Ajda Pekkan geçirdiği sayısız estetik operasyonla kendini baştan yarattığını eski resimlerinden bugüne baktığınızda değişimi net görebiliyorsunuz .

Magazin dünyasının kadınları estetik yaptırmaktan hiç çekinmiyor. Yıllara şimdilik estetikle karşı durmaya çalışsalar da gün gelecek yenik düşecekler. Birde ne kadar çok estetik o kadar net anlaşılır oluyor yaptırdıkları estetikler. Oysa her yaşın kendine göre güzelliği var. Bunu bilerek yaşlansalar daha güzel görüneceklerine inanıyorum. Estetikli değil bakımlı kadın her zaman doğal güzeldir ve yine çekicidir.

Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.