DİZİ

Eylül Tumbar kimdir, kaç yaşında? Boyu kafa karıştırdı

Abone Ol

Merakla beklenen yeni dizi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Netflix'te yayında. 1. sezonu 7 bölümden oluşan dizinin hem konusu hem de oyuncu kadrosu seyirciyi fena sardı. özellikle dizide Bambi karakterine hayat veren genç oyuncu Eylül Tumbar merak konusu oldu. Duru güzelliği ve parmak ısırtan oyunculuğu ile seyirciyi eline geçiren Eylül Tumbar henüz 20'li yaşlarının başında. Dizide Melisa Sözen ile anne-kızı oynayan Eylül Tumbar'ın boyu da merak edildi. Melisa Sözen ile aynı boy olan Eylül Tumbar'ın 1.69 boyunda. 

Eylül Tumbar kimdir?

Eylül Tumbar’ın hayatı hakkında pek fazla bilgi bulunmamaktadır. 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen Eylül Tumbar, aktif olarak instagram kullanıcısıdır. Instagram kullanıcı adı @eylultumbar‘dır. Hayatında seyahat etmek, gezmek, doğada vakit geçirmek ve yüzmekten büyük keyif aldığı biliniyor. Fotoğraf çekmek ise onun için adeta bir tutku.

2023 senesinde Netflix platformunda yayınlanan ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’ isimli dizi için kamera karşısına geçti. Dizi de Begüm karakterinin canlandıran güzel oyuncu, bu dizi ilk dizi ve oyunculuk deneyimini gerçekleştirdi

"Biz kimden kaçıyorduk anne?" dizisinin konusu nedir?

Dizi, bir anne kızın travmatik hikâyesini takip ediyor. Sürekli birilerinden kaçan ve şatafatlı otellerde kalan bir anne ve küçük kızı Bambi, geride cesetlerden iz bırakarak yollarına devam ederler. Ancak şatafatlı otellerin yerini sıradan motellerin almasıyla, peri masalının düşünüldüğü gibi olmayacağı ortaya çıkar. Bu heyecanlı kaçış hikayesinde anne av değil de acaba avcı mı? 

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi oyuncuları kimler?

Perihan Mağden'in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin senaristliğini Ertan Kurtulan, yönetmenliğini ise Umut Aral ve Gökçen Usta üstlendi. Dizide Melisa Sözen'e, Eylül Tumbar, Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar, Hakan Boyav gibi isimler eşlik ediyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi nerede çekildi?
7 bölümden oluşan ve Kapadokya'da çekilen "Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?", 24 Mart cuma gününden itibaren Netflix'te yayınlandı.