SPOR

Fenerbahçe Nordsjaelland maçını şifresiz veren yabancı kanallar var mı? Fenerbahçe Nordsjaelland hangi kanalda?

Abone Ol

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki yolculuğuna H Grubu'ndaki grup maçlarıyla devam edecek olan Fenerbahçe, bu akşam (21 Eylül Perşembe) Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Avrupa Konferans Ligi'ndeki H Grubu'nda oynayacağı ilk maçta rakibi ile evinde karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, galibiyet için sahaya çıkacak. Konferans Ligi'ndeki zorlu Fenerbahçe - Nordsjaelland mücadelesi, Türk futbolseverler kadar Avrupalı sporseverler tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle, UEFA Avrupa Konferans Ligi grup aşamaları kapsamında oynanacak Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı, bazı Avrupa ülkelerinde de canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE NORDSJAELLAND MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR VAR MI?

Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı Avrupa başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerindeki spor kanallarında canlı olarak ekranlara geliyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki grup maçları, pek çok spor kanalında futbolseverler ile buluşuyor. Fenerbahçe - Nordsjaelland maçı; Almanya ve Fransa başta olmak üzere Danimarka kanallarından da canlı yayınlanacak. Fenerbahçe - Nordsjaelland grup maçı ülkemizde ise EXXEN platformundaki EXXEN Spor kanalı üzerinden canlı yayınla ekranlara gelecek. Fenerbahçe - Nordsjaelland maçını canlı yayınlayan kanallar şunlar;

  • EXXEN Spor

EXXEN SPOR NASIL İZLENİR?

https://www.exxen.com/tr adresine gittikten sonra ana sayfada karşınıza çıkan 'adı soyadı' ve 'e-posta adresi' kısmını doldurup 'üye ol'a tıklayarak aboneliğinizi başlatabilir, Exxen Spor'u izleyebileceğiniz EXXEN'e üye olabilirsiniz.

FENERBAHÇE - NORDSJAELLAND MAÇI HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki dev karşılaşma ülkemizde, EXXEN platformundaki EXXEN Spor kanalından yayınlanacak.

FENERBAHÇE - NORDSJAELLAND MAÇI NE ZAMAN?

Fenerbahçe - Nordsjaelland UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu maçı bugün (21 Eylül Perşembe) saat 19.45'de başlayacak. Şükrü Şaraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Macar hakem Gergo Bogar yönetecek. Bogar'ın yardımcılıklarını Theodoros Georgiou ile Balazs Szalai yapacak. Ferenc Karako ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev yapacak.

FENERBAHÇE'NİN MAÇ KADROSU

Sarı-lacivertlilerin UEFA'ya Konferans Ligi için bildirdiği listede şu futbolcular yer alıyor:

"Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko."

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Becao, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

Nordsjaelland: Hansen, Frese, Nagalo, Hansen, Villadsen, Svensson, Tverskov, Diomande, Schjelder, Ibrahim Osman, Ingvartsen