YAŞAM

12 ay kazançlı çıkmak için bugün biraz bencil olun!

Günlük burç yorumları 10 Nisan 2023 pazartesi için tüm burçlar için 'biraz bencil olun' tavsiyesinde bulunuyor. Günlük burç yorumlarına göre tüm burçlar bugün kendilerine yönelerek ancak iyi hissedebilecekler.

Abone Ol

Sevgili Koçlar, bazen duygularınız konusunda dürüst olmayı zor buluyorsunuz ama bugün bunu yapabilirsiniz ve etrafınızdakilere onları ne kadar önemsediğinizi göstermelisiniz. Gezegenler, sevdiklerinizin sessizliğinizi kolayca yanlış şekilde yorumlayabilecekleri konusunda uyarıyor.

Boğa burçları, daha bağışlayıcı ruh hallerinden birinde gibi görünüyorsun ama insanların, hatta aile ve arkadaşların bile açıkça yanlış olan şeylerden yanına kalmasına izin vermemelisin. Bunu yaparsanız, daha sonra daha ciddi meseleler söz konusu olduğunda sorunlara neden olabilir.

İkizler burçları, kendin olmak için gerçekten iyi bir zaman ve daha da iyi olmak üzere. Mevcut kozmik düzen, size birkaç risk alma ve yeteneklerinizden şüphe duyanlara gerçekten hesaba katılması gereken bir güç olduğunuzu gösterme konusunda güven veriyor.

Sevgili Yengeçler, Zodyak'ın Su işaretlerinden biri olarak, güçlü hoşlanan ve hoşlanmayan bir kişi olma eğilimindesiniz ve bugün güçlü bir şekilde hissettiğiniz bir şey varsa, bunun hakkında bir ses çıkarmalısınız. Kendinizi kaptırmayın ama başkalarının neden endişelendiğinizi bildiğinden emin olun.

Aslanlar bugün, bir arkadaşınızın veya sevdiğiniz birinin bugün ağlayacak bir omuza ihtiyacı olacak ve duygu gösterilerinden zevk alacak türden biri olmasanız da, onların yanında olmanız gerektiğini anlıyorsunuz. Sonunda hıçkırarak ağlamayı bıraktıklarında, onlara sorunları hakkında bazı pratik tavsiyeler verin.

Sevgili Başaklar, Yeni hafta başlarken kendinize tüm gürültüden ve kaostan uzakta sessiz bir yer bulup kafanızı toparlamaktan daha kötüsünü yapabilirsiniz. Mantıksal zihniniz, son haftalarda yaşanan pek çok geliş gidişi anlamlandırmak için çaresiz.

Terazi burçları, şu anda kendinizi oldukça güvende hissedebilirsiniz, ancak dikkat edin, gözünüzü toptan ayırmayın ve aptalca bir hata yapmayın. Güneş karşıt burcunuzda ise mutlaka hatanızdan yararlanmaya çalışacak birileri olacaktır.

Akrepler, zıt burcunuzdaki Venüs, son zamanlarda doğanızın yumuşak tarafını ortaya çıkardı, ancak uyum gezegeni yarın burç değiştirdiğinden, eski çabuk yollarınıza kolayca dönebilirsiniz. Yapmamaya çalış. Sevdikleriniz yeni sizi daha çok sever.

Sevgili Yaylar, son haftalarda egonuz bir veya iki geri tepme almış olabilir ama bu önemli değil. Neyse ki, bir Ateş burcu olarak, nadiren uzun süre yerde kalırsınız, bu yüzden zıplayın ve mücadeleye geri dönün. Bu aksiliklerden ders alın ve bunları başarıya dönüştürün.

Oğlaklar, son haftalarda egonuz bir veya iki geri tepme almış olabilir ama bu önemli değil. Neyse ki, bir Ateş burcu olarak, nadiren uzun süre yerde kalırsınız, bu yüzden zıplayın ve mücadeleye geri dönün. Bu aksiliklerden ders alın ve bunları başarıya dönüştürün.

Kova burçları, bugün sesinizin duyulmasını talep edin ve başkalarının tavsiyelerinize kulak vermesini talep edin. Arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve meslektaşlarınız biraz mantıklıysa, sözlerinizdeki hikmeti anlayacak ve önerdiğiniz şeyi yapacaklardır. Değilse, bu onların kaybıdır.

Balık burçları, şu anda aklınızda belirli bir hedef olabilir, ancak ona çok katı bir şekilde sarılmayın. Gezegenler, biraz ileride bazı büyük karışıklıklar olduğunu gösteriyor, bu yüzden bir an önce yön değiştirmeye hazır olun. Adaptasyon başarının anahtarıdır.