MAGAZİN

Beyaz Show'un ilk konukları kimler olacak? Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran kare!

Beyazıt Öztürk'ün sunduğu bir döneme damga vuran, ekranların sevilen televizyon programı Beyaz Show yeniden geri dönüyor. TV8 platformlarında yayınlanması beklenen televizyon programında Beyaz Show'un ilk konuklarının kimler olacağı merak edilirken Beyazıt Öztürk'ten heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Abone Ol

Beyazıt Öztürk, sevilen televizyon programı ile ekranlara geri dönüyor. Öztürk, hem Beyaz Show'u hem de Passoparola'yı TV8 ekranlarında sunacak.

Ekranlara dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Beyaz Show'a Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin konuk olduğu bölümden bir fotoğraf karesini paylaşan Öztürk, paylaşımınım altına ''Ben de özledim ben de'' notunu düştü.

Takipçilerini yıllar öncesine götüren 54 yaşındaki ünlü ismin paylaşımı yoğun ilgi gördü. Öztürk'ün 'Beyaz Show' paylaşımına ''Biz de seni çok özledik'', ''Heyecanla bekliyoruz'', ''Yoksa ilk konuklar bu isimler mi olacak?'', ''Kral geri dönüyor'', ''Seninle gülmeyi özledik'', ''Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz'', ''Dört gözle bekliyoruz'' gibi yorumlar yapıldı.

Beyazıt Öztürk’ün ‘Beyaz Show’ adlı talk-show programı 6 Aralık 1996’da Kanal D’de ilk bölümüyle yayına başlamıştı. İlk bölümün konukları Hande Ataizi ve Okan Bayülgen’di. Cüneyt Arkın, Aşkın Nur Yengi, Nazan Öncel, Mehmet Ali Erbil, Barış Manço, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Yaşar, Sertap Erener, Kenan Doğulu, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Ahmet Kaya, Mustafa Sandal, Şener Şen, Cem Karaca, Samantha Fox, Ruslana, Jean-Claude Van Damme, Julio Iglesias, Belinda Carlisle, Kerim Abdülcabbar, Carmen Electra, Megan Fox, Karolina Kurkova gibi çok sayıda konuk ağırlanan programda izleyicilerle telefon bağlantıları da yapıldı.

İşte o kare...