MAGAZİN

Çağla Şikel'in saray yavrusu evini görenler şaştı kaldı! 800 metrekare hem de 4 katlı!

Nail Gönenli ile ayrılığı magazin dünyasını sallayan Çağla Şikel, şimdi de saray yavrusu evi ile gündemde! Ünlü manken ve sunucu Çağla Şikel’in 4 katlı 800 metrekare evini görenler şaştı kaldı.

Abone Ol

Çağla Şikel 2008 yılında Emre Altuğ ile dünyaevine girmişti. 2015 yılında yollarını ayıran çift dostça ayrılmış, çocukları için zaman zaman hala bir araya gelmeye çalışan örnek çiftlerden.

8 yıl boyunca hakkında çıkan tüm aşk haberlerini yalanlayan Çağla Şikel, aşk orucunu Nail Gönenli ile bozmuştu. Çiftin evlenmesi beklenirken gelen ayrılık haberi sosyal medyayı salladı.

Ayrılık haberleri ile magazin dünyasını sallayan Çağla Şikel şimdi de saray yavrusu evi ile gündemde. Oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte yaşayan Çağla Şıkel'in evi tam 800 metrekare ve 4 katlı.

Şıkel'in yaşadığı evin giriş katı salon, yemek odası, mutfak ve misafir tuvaletinden oluşuyor. Üst katta giyinme odası ve 2 oğlunun odası bulunuyor.

Çatıda büyük bir banyonun da olduğu yatak odası bulunuyor. Bahçe ve garaj parti alanı olarak düzenlenmiş. Şıkel'in adeta saray yavrusunu andıran evini görenler hayran kalıyor.