YAŞAM

Canınız mı sıkkın? Modunuzu yükseltmek için 5 öneri

Bazen işler ters gider ve her şey üstünüze gelir. Günlük koşturmacanın içinde zaman zaman hepinizin modu düşüyor. O ruh halinden kurtulmak için bir şeyler yapmak isteriz. Modunuzu yükseltmek için 5 harika önerimiz var. İşte modunuzu yüksletmek için 5 öneri...

Abone Ol

CANINIZIN NEDEN SIKKIN OLDUĞUNU ANLAMAYA ÇALIŞIN Kendinizi kötü hissettiğinizde bunun nedenine odaklanın. Ruh halinizin size verdiği mesajı anlamak için sevdiklerinizin desteği, biraz uyumak ya da uzanmak size iyi gelecektir.

KONTROLÜ ÜSTLENİN Hayatınızın kontrolünü elinizde tutmak, daha mutlu hissetmenize yardım edebilir. Canınızı sıkan bir şey olduğunda onu kontrol edebileceğinizin ya da çözüm üretebileceğinizin farkında olmak iyi gelebilir.

MÜZİK DİNLEYİN Modunuz düşükken ruh halinizi iyileştirmek için istediğiniz bir müziği dinleyebilirsiniz. Araştırmalar da müziğin tansiyonu düşürdüğü ve stresi azalttığını gösteriyor.

KENDİNİZE EN UYGUN AKTİVİTEYİ BULUN Mutsuz hissettiğinizde kendinize en uygun aktiviyeti bulmak ruh halinizi değiştirebilir. Bazen bu tek başına yürüyüş, bazen arkadaşlarınızla vakit geçirmek olabilir.

HİÇBİR ŞEY YAPMAYIN Bazı günler ne yaparsanız yapın modunuzu yükseltemezsiniz. Böyle durumlarda kabullenmek ve hiçbir şey yapmadan durumun geçmesini beklemek en doğrusudur.