YAŞAM

Erkekler arasında yazılı olmayan kurallar! Kadınlardan sır gibi saklıyorlar

Herkesin bildiği gibi kadılar ve erkekler hem fizyolojik hem de psikolojik olarak farklı yaratılış özelliklerine sahip olarak dünyaya gelmiştir. Kadınlar sezgisel olarak birbirlerini anlarken, erkekler arasında da yazılı olmayan bazı kurallar bulunmaktadır. Bunlar neler mi? Gelin beraber bakalım...

Abone Ol

Erkekler arasında bir problem tartışılmış ve konu uzlaşarak kapatılmışsa bir daha 'sen şu tarihte bunu yapmıştın' diye asla yeniden eski defterler açılmaz. Problem çözülmüşse barışılmaz, barışıldıysa asla tekrar gündeme gelmez.

Her erkek cebinde acil durumlarda başka bir arkadaşına borç vermek için fazladan 50 lira taşımalıdır.

Sevgilisinin yanında bir erkek asla arkadaşını rencide etmez, onu övüp, durur. Gerekirse olmayan özelliklerini bile sıralar, yere göğe sığdıramaz.

Erkek adam ağrı kesici kullanmaz. ( Bu tabi bir ironi) Acısıyla yüzleşir, gerekirse kaybeder.

Erkekler arasında pişti olmak diye bir şey yoktur

Erkekler arasında birbirinin yüzüne gülünüp, arkasından konuşulmaz. Yüzüne karşı 'ne kadar ... ' denir. Arkasından 'iyi çocuk lan bu' denir.

Bir erkek, bir erkeği ortada bir kız olduğu sürece satabilir. Erkekler arasında bu durum asla sorun olmaz, halden anlarlar.

Yeni sevgili olan çiftlere salça olunup yanlarında takılınmaz. Selam verilir, bir bahane bulunur ve kaçılır.

Ne kadar tartışma olursa olsun, sevgilisi olan adamla kavga edilmez, küfür edilmez.

Arkadaşının yaptığı espiriye kötü bile olsa gül kuralı vardır. Aynı ortamda o espiriyi milyonlarca kez yapmış olsa bile, başkalarının yanında aynı tepkiyi vererek, gülerler.