MAGAZİN

''Estetik sen ne büyük nimetsin'' dedirten ünlüler ve muhteşem değişimleri!

Makyajsız halleri ile nasıl bu kadar kusursuz olduklarını düşündüğümüz ünlüler vardır. Bunu okuyunca bile yüzleri gözlerinizin önüne geliyordur. O ünlülerin estetik öncesi ve sonrası hallerini görmeye hazır mısınız?

Abone Ol

FUNDA ARAR Volkan Konak'ın sunduğu Kuzey'in oğlu programına katılan Funda Arar görüntüsüyle sevenlerini şaşırtmıştı. Arar'ın yanaklarına ve alın bölgesine botoks yaptırdığı iddia edildi.

SEDA SAYAN Yaptırdığı estetikleri takipçileriyle gönül rahatlığıyla paylaşmayı seven Seda Sayan son olarak dekolte bölgesine estetik yaptırmıştı. Doğru dokunuşlarla genç kızlara taş çıkartacak güzelliğe bürünen ünlü şarkıcı estetikten vazgeçemeyen ünlüler arasında yer alıyor.

SONGÜL KARLI "Fransız askısı" denilen operasyonla yüzünü gerdiren Songül Karlı, bu işlemin ardından dudak dolgusu yaptırdı. Yaş aldıkça güzelleşen Karlı'nın yeni hali sosyal medyada çok beğeniliyor.

EBRU POLAT Estetikle adeta bambaşka biri olan Ebru Polat'ın estetiksiz halini görenler gözlerine inanamıyor. Estetiksizken de çok güzel olan Ebru Polat, estetikle bambaşka biri olmuş gibi görünüyor. Polat'ın bazı takipçileri estetiğin dozunu kaçırdığını düşünse de çoğu takipçisi Ebru Polat'ın yeni halini çok beğeniyor.

AJDA PEKKAN Estetik deyince akla ilk gelen isim hiç kuşkusuz Ajda Pekkan. doğru dokunuşlarla kendisine hayran bıraktıran Pekkan, güzelliği ile mest etmeye devam ediyor.

FAHRİYE EVCEN Estetikle bambaşka bir hale bürünen bir başka ünlümüzde Fahriye Evcen.

TÜLİN ŞAHİN Hem estetikli hem de estetiksiz hali oldukça güzel bulunan bir başka ünlümüzde Tülin Şahin. Tülin Şahin'in bazı hayranları estetiksiz halinin daha doğal ve güzel olduğu yorumunu yapıyor.