MAGAZİN

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek kimdir, gerçek ismi ne? Instagram hallerine bakın

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi oyuncuları merak ediliyor. Dizide söylediği türkülerle ve oyunculuğuyla dikkat çeken Melek karakteri merak konusu oldu.

Abone Ol

SHOW TV’de ekrana Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde yürek yakan sesi, duru güzelliği ile Melek karakteri dikkat çekti. GHBG'de Melek karakterine hayat veren oyuncunun gerçek ismi Rojbin Erden. Peki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Melek'i canlandıran Rojbin Erden kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç? merak edilen soruların cevabı haberimizde.

Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Özge Özberk ve Sercan Gülbahar'ın paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, geçtiğimiz sene temmuz ayında ekrana gelmeye başladı.  Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek Rojbin Erden kimdir, nereli? Model, dizi oyuncusu. 1996, İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunudur. Modellik ile de ilgilenen Rojbin Erden ilk oyunculuk deneyimi olarak 2022 yılında rol aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Melek karakterini canlandırmaktadır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek Rojbin Erden kaç yaşında? Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek dizisi 1996 yılında doğmuş olan genç oyuncu 27 yaşındadır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek Rojbin Erden Instagram adresi nedir? GHBG dizisinde Melek karakterine hayat veren Rojbin Erden'in sosyal medya hesabı Instagram'da 50 bin takipçisi bulunmaktadır. Instagram adresi @rojbinerdn'dir

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Melek'in mesleği nedir? GHBG dizisinde Melek karakterine hayat veren Rojbin Erden modellik ve oyunculuk yapmaktadır.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi final yapıyor Dizi için yeni bir değişiklik olmazsa planlanan final tarihi 1 Haziran Perşembe günü olacak. Buna göre dizinin final bölüm sayısı ise arefe günü yayın olup olmayacağına göre 40 ya da 41 olacak. Finale sayılı günler kalan dizide neler yaşanacağı ise merak konusu oldu. Henüz kanaldan veya yapımdan ise final iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmediGelsin Hayat Bildiği Gibi final yapıyor Dizi için yeni bir değişiklik olmazsa planlanan final tarihi 1 Haziran Perşembe günü olacak. Buna göre dizinin final bölüm sayısı ise arefe günü yayın olup olmayacağına göre 40 ya da 41 olacak. Finale sayılı günler kalan dizide neler yaşanacağı ise merak konusu oldu. Henüz kanaldan veya yapımdan ise final iddialarıyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin oyuncuları kimler? SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekortmeni dizinin oyuncu kadrosunda; "Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan,Özgü Delikanlı, Ayşe Kırca, Sanem Babi, Onur Özer, Rojbin Erden, Ali Berge, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez" gibi ünlü isimler yer alıyor.