YAŞAM

Günlük burç yorumları 1 Nisan 2023! Çok konuşmayın!

Günlük burç yorumları 1 Nisan 2023 için tüm burçlara sırlarınızı saklayın, çok konuşmayın diyor. İşte tüm burçlar için 1 Nisan günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç burçları bugün biri size bir teklif yaparsa, kabul edip etmeme konusunda iyice düşünün. Bu size yılın fırsatı gibi görünebilir, öyle de sonuçlanabilir ancak yanlış tercihler size büyük paralar kaybettirebilir. İyi düşünün riskleri iyi değerlendirin.

Boğa burçları başkaları ne kadar yüksekten uçtuğunuzu söylerse söylesin, sizi bulutlardan aşağı indirmelerine izin vermemelisiniz. Herkesin üzerinde bu kadar yükseliyor olman, sana onların güdüleri hakkında bir ipucu vermeli. Büyük olasılıkla saf kıskançlık hali yaşıyorlar. 

İkizler burçları bugün konuşun ve önümüzdeki 48 saat içinde doğru olduğunu bildiğiniz şeyi dünyaya söyleyin. Hiç kimsenin size inanmaması durumunda en ufak bir endişe duymayın. Sizinkinin azınlık görüşü olması, onun yanlış olduğu anlamına gelmez. Tüm gerçekler senin tarafında. 

Yengeç burçları bugün dünyada ilerlemek isteyebilirsiniz ve zirveye ulaşmak için neredeyse her şeyi yapmaya istekli olabilirsiniz, ancak kuralları esnetmeyin. Bu hafta sonu Mars yanınızda olsa bile, köşeleri kestiremezseniz sıkışıp kalabilirsiniz. O yüzden esnek olmaya çabalayın. 

Aslan burçları sizi bir süredir endişelendiren bir sorun bu hafta sonu çözülecek ve gerçeğin ne olduğunu anladığınızda, ilk seferinde kaçırdığınız için kendinize kızacaksınız. En derin gerçekler çoğu zaman en basit olanlardır. Bunu hatırlayın. 

Başak burçları bu hafta sonu pişmanlık duyarak tek bir değerli saniyenizi boşa harcamayın. Yapılanlar yapılmıştır ve geri alınamaz, bu yüzden kendinizi içinde bulduğunuz durumu kabul edin ve devam etmenin yollarını bulun. Geriye bakmayı reddederek işe başlayabilirsiniz. 

Terazi burçları bugünden itibaren önümüzdeki 48 saat içinde bir noktada, bir arkadaşınız, sevdiğinizi yada ailesinden biri için yardım ve çaba isteği içinde olacaksınız. Ancak sadece onların rahatı için var olmadığınızı hatırlatmanız gerekiyor. Kendileri için daha fazlasını yapmaya başlamaları gerektiğini bilmelerini sağlayın. 

Akrep burçları herkes hata yapar, evet bir Akrep bile, bu yüzden bu hafta sonu basit olması gerektiğini düşündüğünüz bir şeyi alt üst ederseniz kendinize kızmayın. Herkes hata yapar ama herkes onlardan ders almaz. Ders alan birkaç kişiden biri olun. 

Yay burçları bugünden itibaren önümüzdeki 24 saat içinde ne olursa olsun olanları fazla ciddiye almayın ve ileriye bakıN. Bugün çok ciddi gibi görünen şeyler yakın gelecekte sizin için anlamsız hale gelecek. Hafta sonunuzu bu yüzden zehir etmeyin. Bugün açık alanlar size iyi gelebilir. 

Sevgili Oğlaklar bugün acele işe şeytan karışır sözü tam sizin için geçerli. Bir kaç gün daha gezegenler sizi uyarıyor: Acele ettiğiniz işler tüm hafta boyunca başınızı ağrıtabilir.

Sevgili Kova burçları bu hafta sonu partnerlerinizin ve sevdiklerinizin nerede yanlış yaptıklarını görmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi onlara gösterme ve takdir alma hırsınızı kontrol edin. Siz kendiniz olmayı sürdürün. Başkalarının fikirlerini bu kadar önemsemeyin. 

Balık burçları bu hafta sonu ne söylediğinizden çok nasıl söylediğinize odaklanın. Başkaları, doğru ya da yanlış, onlarla dalga geçtiğiniz izlenimine kapılırsa, pek de eğlenceli olmayan şekillerde tepki verebilirler. Herkes senin mizah anlayışını anlamak zorunda değil.