YAŞAM

Günlük burç yorumları 2 Nisan 2023! Küçük şeylere takılmayın!

Günlük burç yorumları 2 Nisan 2023 pazar için tüm burçlara küçük şeyleri takılmayın uyarısında bulunuyor. İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık günlük burç yorumları.

Abone Ol

Koç burçları bugünden itibaren önümüzdeki birkaç gün içinde sözler vermekte acele etmeyin, çünkü daha sonra onları tutmakta zorlanabilirsiniz. Hem dürüst hem de güvenilir olmakla ilgili bir itibarınız var ama itibar kırılgan bir şeydir ve kendinizi riske atmayın. 

Boğa burçları bugünden itibaren tüm hafta sizi tanıyanları şoke edecek, şaşırtacak bir şeyler yapmaya yada söylemeye açık durumdasınız. Buna dikkat edin! Gezegenler, son zamanlarda biraz fazla gözönünde olduğunuz ve şu andan itibaren işleri biraz kontrol altına almanız gerektiği konusunda uyarıyor. 

İkizler burçları bugün çevrenizdeki kişiler sizi desteklediklerini söylebilir ancak siz biraz şüpheci olun ve detayları kontrol etmeyi unutmayın. Dikkat etmeyi seçtiğinizde kazanan siz olabilirsiniz.

Yengeç burçları bugün çevrenizdeki birileriyle kişisel düzeyde anlaşamayabilirsiniz, ancak yine de profesyonel olarak birlikte iyi çalışıyorsunuz. Bunu koruyun. Gezegenler, yalnızca tüm ekip başarılı olursa bu hafta başarılı olacağınızı gösteriyor. 

Aslan burçlar bugünden itibaren önümüzdeki birkaç gün içinde bir tür ortaklık hakkında karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Duygularınız ne kadar güçlü olursa olsun, kendinizi belirli bir eylem planına bağlamamanızı tavsiye ederiz. Hislerinizin ve durumun değişmesi muhtemel.

Başak burçları bugün birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız biri, önemsiz olduğunu düşündüğünüz bir şeyi büyütebilir. Yapabileceğiniz en iyi şey onlara sempati duyuyormuş gibi davranmak. Şuan da duymak istedikleri tek şey sizin mantıklı sesiniz. 

Terazi burçları bugünden itibaren tüm hafta hayatın tadını çıkaracaksınız ancak paranızla çok özgür ve rahat olmamaya çalışın. Satın almak için can attığınız ancak gerçekten karşılayamayacağınız bir şey varsa, disiplinli olmanız şart. Arkadaşlarınıza karşı da fazla cömert olmayın.

Akrep burçları bugünden başlayarak birkaç gün içinde keşfedeceğiniz bir şey, inanmayı seçtiğiniz şeylerle çatışabilir. Ancak iç sesiniz ve inandığınız şeylere tutunmanız sizin için daha iyi. Şüpheleri inancınızla aşabilirsiniz.

Yay burçları bugün ve tüm hafta daha önce harika bir fikir olduğuna inandığınız bir şey hakkında ikiz kez  düşünmeniz gerekebilir. Fikrinizi değiştirmek utanç verici değil buna inanın. Yön değiştirmek için de çok geç değil, bu yüzden artıları ve eksileri tart ve sonra kararlı adımlar at. 

Oğlak burçları bugün birinin sizi kandırmaya çalışması olası. Durumu fark ettiğinizde şüphelerinizin ne kadar uzun süre kendinize saklarsanız, o kadar çok bu işten paçayı sıyırdıklarını düşünecekler. Zamanı gelinceye kadar sabır gösterin.

Kova burçları bugün her zaman kasvetli görünen insanlardan kaçınmak için bilinçli bir çaba gösterin, çünkü onların yanında çok fazla zaman geçirirseniz, olumsuz tutumları size de bulaşabilir. Dünya bugün harika bir yer, bu yüzden yarın için endişelenerek zaman kaybetmeyin. 

Balık burçları bugünden itibaren tüm hafta herhangi bir karar vermeden önce, tüm değişkenleri ve tüm seçenekleri göz önünde bulundurmalısınız. Eğer hala kararsız kalırsanız, o zaman hiç karar vermeyin. Size sizden başka baskı kuracak kimse olmayacak.