YAŞAM

Günlük burç yorumları 3 Nisan 2023! İş ile arkadaşlığı ayırın!

Günlük burç yorumları 3 Nisan 2023 pazartesi günü için tüm burçlara 'iş ve arkadaşlık' ilişkilerinizi ayırın uyarısında bulunuyor. Merkür etkisinin güçlendiği bu günlerde tüm burçlar mali harcamalara dikkat!

Abone Ol

Koçlar bugün iletişim gezegeni Merkür, bugün haritanızda güçlü ve bu sizin lehinize veya aleyhinize çalışabilir. Doğanızın alaycı tarafını dizginlemek için bilinçli bir çaba gösterirseniz, olumlu bir etki yaratma olasılığı daha yüksek. İnsanlar alay edilmekten hoşlanmazlar. Bunu hatırlayın

Boğalar bugün yardımınıza ihtiyacı olan bir arkadaşınıza veya akrabanıza yardım etmek için ekstra özel bir çaba sarf edeceksiniz, ancak bunun için muhtemelen pek teşekkür alamayacaksınız. Onlara övgü istediğiniz için değil, iyilik yapmak istediğiniz için yardım ediyorsunuz. Hatırlayın

İkizler bugün ne yapmaya çalışırsanız çalışın, planlarınızı alt üst edecek bir şey olması muhtemel. Ki bu en hafif tabirle sinirlerinizi bozacak. Ancak bundan birkaç gün sonra geriye bakıp kendinizi aptal yerine koymanıza engel olmak için evrenin devreye girmesine şükredebilirsiniz.

Yengeçler bugün görünürde hiçbir sebep yokken kendinize güveninizin sizi terk ettiği zamanlar olacaktır. İyi haber şu ki, en kötüsünden korkmanız gerektiğine inanmak için kesinlikle hiçbir neden yok. Sahip olabileceğiniz mantıksız endişeleri görmezden gelin ve eskisi gibi devam edin.

Aslanlar Merkür bugün haritanızın kariyer alanına giriyor, bu nedenle profesyonel başarı şansınızı nasıl artıracağınız konusunda fikirleriniz eksik olmayacak. Bununla birlikte, Merkür Plüton'la da kare açı yaptığından, meslektaşlarınızın ve işverenlerinizin kendilerini tehdit altında hissetmediğinden emin olmalısınız.

Başak burçları bugün birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız biri, önemsiz olduğunu düşündüğünüz bir şeyi büyütüyorsa, yapabileceğiniz en iyi şey, onlara sempati duyuyormuş gibi yapmaktır. Şu anda duymak istedikleri son şey mantıklı bir ses.

Terazi burçları hakkında fazla bilgi sahibi olmadığınız bir göreve gönüllü olmadan önce dikkatlice düşünün. Yapabilir tavrınızdan etkilenebilecek güçler olabilir, ancak çok fazla üstlenirseniz ve işi alt üst ederseniz, yıl sonu raporunuzda iyi görünmeyecektir.

Akrepler olayların tam kontrolünün sizde olmadığı durumlardan uzak durun. Şu anda güveniniz yüksek olabilir, ancak bu, başarıyı garanti etmeye veya başarısız olduğunuzu görmekten daha iyi bir şey istemeyen rakiplerden sizi korumaya yeterli olmayacaktır.

Yay burçları bugün ne kadar çok insan yeteneklerinizi küçümsemeye çalışırsa, siz de onlara gerekenlere sahip olduğunuzu göstermek için o kadar çok çabalayacaksınız. Yeter ki sizin yeteneklerinizin bile çok ötesinde olduğunu bildikleri hedefler belirleyerek sizi bir tuzağa düşürmesinler.

Oğlak burçları bugün ne konuştuğunuzu bilmeniz son derece önemlidir, çünkü biraz tahminde bulunursanız veya abartırsanız, düşmanlarınız bunu size karşı kullanır. Bilgiden çok emin olsanız bile.

Sevgili Kovalar, kendinden şüphe duymanın seni engellemesine izin verecek değilsin ama bugünün Merkür-Plüton bağlantısı, onda dokuzunun seni zerre kadar endişelendirmeyeceği bir durum hakkında en kötüsünü düşünmene neden olacak. Belki bu iyidir, belki biraz daha düşünmelisin.

Balıklar bugün Merkür bugün haritanızın en dışa dönük alanına giriyor, bu nedenle fikrinizi söylemekten çekinmeyeceksiniz. Ancak, bazı fikirleriniz bazı insanların zevkleri için biraz fazla çirkin olabilir, bu yüzden akıllı olun ve konuşmadan önce düşünün.