YAŞAM

Günlük burç yorumları 31 Mart 2023! Satürn etkisine dikkat!

Günlük burç yorumları 31 Mart 2023 Cuma günü için bize disiplinli olmamızı söylüyor. Tüm burçlar bugün günlük burç yorumlarına göre Satürn etkisi altında. İşte günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç burçları bugün yaratıcı bir çabanın başarılı bir sonuca ulaşmasını istiyorsanız, sizinle aynı yolculuğa çıkmış ve aynı zorluklarla karşılaşmış insanların yardımına ihtiyacınız olacak. Hepsini kendi başınıza yapamazsınız, yapmak da istememelisiniz. Mucizeler beklemeyin.

Boğa burçları bugün sevdiğiniz biri son anda planlarını değiştirirse buna çok üzülmeyin. Ne yapabileceğinize odaklanın. Kaçınılmaz olanı kabul edin ve sizin için fayda sağlamanın yollarını bulun. Bu plan değişikliği size gidip kendi işinizi yapma özgürlüğü verebilir.Bugün diğer insanlara sorduğunuz sorulara doğrudan yanıtlar almayı beklemeyin çünkü gezegenler, yanıtlarının son derece belirsiz olacağı konusunda uyarıyor. Kendi düşüncelerini düzene sokmayı zor buluyorlar, o halde size nasıl yardımcı olabilirler?

Sevgili İkizler burcu bugün diğer insanlara sorduğunuz sorulara doğrudan yanıtlar almayı beklemeyin çünkü gezegenler, yanıtlarının son derece belirsiz olacağı konusunda uyarıyor. Kendi düşüncelerini düzene sokmakta da zorlanabilirsiniz. Size neyin yardımcı olabileceğini düşünmekte fayda var.

Yengeç burçları paranızın bugün ve yaklaşan hafta sonu arasında nereye gittiğini mutlaka takip edin, çünkü nakit paranız konusunda çok özgür ve rahatsanız, tahmin ettiğinizden çok daha hızlı para kaybedebilirsiz. Aileniz ve arkadaşlarınıza harcamalar konusunda verdiğiniz izinlere dikkat edin.

Sevgili Aslan burçları bugün insanlar ne yaptığınızdan ne kadar çok şikayet ederlerse, onların söylediklerini o kadar çok görmezden gelmeli ve ne yapıyorsanız yapmaya devam etmelisiniz. Şikayet etmelerinin tek nedeni, kendi çabalarını ikinci sınıf gösterecek bir şeyi başaracağınızı bilmeleri.

Başak burçları herkes gibi sizin de sınırlarınız var, bu yüzden önümüzdeki 24 saat boyunca fiziksel, zihinsel veya duygusal olarak kendinize zarar verme riskini alacak kadar kendinizi zorlamayın. Yaptığın her şeyde en iyisi olamazsın kabul edin. Sadece kendinizin en iyi hali olun yeter.

Teraziler başkalarının ne yaptığınızdan şüpheleri olabilir ama siz kendinize yüzde 100 inanırsınız ve ne olursa olsun ilerlemeye devam edersiniz başaracaksınız. Zodyak'ın ana burçlarından biri olarak risk almaktan korkmuyorsunuz ve Satürn'ün etkisi size rehberlik edecek ve sizi koruyacak.

Akrepler bugün bazı insanlar işinizi ne kadar çok eleştirirse, çabalarınızın onları gölgede bırakacağından korktuklarını bilin. Yaptığınız şeyi yapmaya devam edin ve iyi yapmaya devam edin. Başkaları yeteneklerinizi kıskanıyorsa, bu iyi bir şeydir.

Sevgili Yay burçları önümüzdeki 24 saat içinde ne olursa olsun ve yüzeyde ne kadar ciddi görünürse görünsün, komik tarafı görmeye çalışın. Neredeyse kesinlikle bir gün geriye bakıp güleceğiniz bir şeyle zorlanacaksınız. Siz şimdiden gülmeye başlayın ve stres olmayın. 

Bugün sadece gerçeklere odaklanın ve size herkesten daha iyi bildiklerini söylemeye çalışan insanları görmezden gelin. Onlar değil. Yöneticiniz Satürn sizi, başkalarının sizi kandırmaya çalıştığını anlamanız için paha biçilmez bir yetenekle donattı, böylece kandırılmayacaksınız.

Sevgili Kovalar bugün birisi sizi bir yönde hareket etmeye ne kadar çok ikna etmeye çalışırsa, başka bir yönde hareket etmeye o kadar meyilli olacaksınız. Aykırı olmaktan hoşlanırsınız, ancak fazla blöf yapmamaya dikkat edin - aslında istediklerinin tam tersini yapmanızı istiyor olabilirler. 

Balık burçları bugün hayata olumsuz bakışıyla moralinizi bozan insanlardan kaçının. Yapabiliyorsanız, onları kol mesafesinde tutun, ancak yollarınızın kesişmesi gerekiyorsa, ne derse desinler, amansız bir şekilde iyimser kalın. Kocaman gülümseyin. Bu onları gerçekten üzecektir!