YAŞAM

Günlük burç yorumları 4 Nisan 2023: Fırsatı kaçırmayın!

Günlük burç yorumları 4 Nisan 2023 salı gününe göre bugün tüm burçları bekleyen fırsatlar var. Ancak bu fırsatı sadece harekete geçen burçlar yakalayacak. İşte Koç'tan Balık'a tüm burçlar için günlük burç yorumları...

Abone Ol

Söylediğin her kelimeyi izleyecek biri değilsin ama akıllıysan, başkalarına nerede yanlış gittiklerini söylemeden önce iki kere düşünürsün. Hatalarının gayet iyi farkındalar ve sizin bu nokta üzerinde çalışmanıza ihtiyaçları yok.

Herkesin senin kadar dürüst ve güvenilir olduğuna inanmak güzel olurdu ama bunun doğru olmadığını biliyorsun. Bugün başkalarının sizin standartlarınızı ve ilkelerinizi takip etmesini istiyorsanız büyük olasılıkla hayal kırıklığına uğrayacaksınız, bu yüzden beklentilerinizi biraz azaltın.

Basit olduğunu düşündüğünüz bir görevi beklediğinizden çok daha zor buluyor olabilirsiniz ama ondan vazgeçmeyin. Gezegenlere göre artık yolun yarısındasın, yani sonuna kadar devam edebilirsin. Yakında daha kolay olmalı.

Otorite konumunda olan biri, baskı altındayken kendinizi nasıl idare ettiğinizi görmek istiyor ve bugün sizi test edecek. Artık dikkatinizi çektiniz, ilham verici bir şov sergilemek için kendinizi zihinsel ve duygusal olarak hazırlayabilirsiniz.

Bugün seni tanıyanların bile ağzını açık bırakacak bir şey yapacaksın. Son zamanlarda hayat sizin zevkinize göre biraz fazla uysallaştı, bu yüzden ortalığı karıştırın ve nereye varacağını görün. Başka bir şey olmasa da iyi bir gülüşün olacak.

Bugün bir arkadaşınız veya meslektaşınız size cazip bir teklifte bulunursa, bunu düşünmek için kendinize bol bol - en az 24 saat - zaman ayırmalısınız. Kesin bir işaret olan bir karar vermeniz için sizi aceleye getirmeye çalışırlarsa, onu kaçırmak akıllıca olabilir.

Gezegenler, ne yapmayı amaçladığınızı çok fazla kişiye bildirirseniz, bir veya daha fazla kişinin planlarınızı bozmaya çalışabileceği konusunda uyarır. Bugün başkalarıyla bilmesi gerekenler temelinde ilgilenin - ve gerçek şu ki, çoğu bilmiyor.

Bir arkadaşınıza bir iyilik borcunuz varsa, bunu ödemek için iyi bir gün olabilir. Onlara yardım etmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve onlar için yaptıklarınızı onların sizin için yaptıklarıyla ölçmeyin - küçük bir iyilik, büyük bir iyilik kadar önemlidir.

Haritanızın en dinamik bölgesindeki Güneş, her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olur, ancak kendinizi kaptırmayın. Bugün çiğneyebileceğinizden daha fazlasını ısırırsanız boğulabilirsiniz, bu yüzden akıllı olun ve hayattan daha küçük lokmalar alın!

Bugün nasıl hissettiğiniz konusunda dürüst olun, çünkü başkalarına her şeyin yolunda olduğu izlenimini verirseniz, sizi üzen şeyler yapmaya devam edebilirler. Genel olarak dünya senin sert biri olduğunu düşünebilir ama senin de herkes gibi hassas bir tarafın var.

Kendinden şüphe duymanın seni engellemesine izin verecek değilsin ama bugünün Merkür-Plüton bağlantısı, onda dokuzunun seni zerre kadar endişelendirmeyeceği bir durum hakkında en kötüsünü düşünmene neden olacak. Belki bu iyidir, belki biraz daha düşünmelisin.

Rekabet eden ve çatışan hırsların olduğu durumlarda tarafsız olmalısınız. İnsanları bir araya getirmek, farklılıklarını tartışmak üzere herkesi bir masa etrafında toplamak için yeteneğinizi kullanın ve herkesin söz söylemekte özgür olduğundan emin olun.