YAŞAM

Günlük burç yorumları: Jüpiter etkisine dikkat!

Günlük burç yorumları 29 Mart 2023 bugün tüm burçlar Jüpiter etkisi altına. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

Abone Ol

Koç burçları bugün yeni projelerle ilerlemeye hevesli olabilirsiniz, ancak önce mevcut bir projeleri bitirdiğinizden emin olun. Aynı anda çok fazla şeyi halletmek için hareket ediyorsanız bu sizde kafa karışıklığı yaratabilir. Bu da hata yapmanıza neden olabilir. 

Boğa burçları bugün bazı insanların onayını alma ihtimalinin düşük olduğunu bilseniz bile, denemek için kendinize güvenin. Gezegenler, ya büyük kazanacağınızı ya da büyük kaybedeceğinizi, ancak her iki durumda da denediğiniz için mutlu olacağınızı gösteriyor.İş arkadaşlarını ve işverenleri, yapabileceğin tavırla ve her şeyi göze alıp işler yolunda gitmediğinde daha fazlası için geri gelme isteğinle etkile. Dünyadaki tüm yeteneklere sahip olabilirsiniz ama başarıyı garanti eden dayanma gücüdür.

İkizler bugün yapabileceklerine odaklan. Her şeyi göze alıp işler yolunda gitmediğinde daha fazlası için geri gelme isteğinle çevrendekileri etkileyeceksin. Pes etme! Dünyadaki tüm yeteneklere sahip olabilirsiniz ama başarıyı garanti eden dayanma gücü korumayı başarmalısın.

Yengeçler bugün hızlı bir karar iyi bir gün olmayabilir, bu nedenle acele etmeyin ve belirli bir hareket tarzı seçmeden önce duruma olası tüm açılardan baktığınızdan emin olun. Acele etmene gerek yok, zamanın çok.

Aslan burçları bugün başladığınız her ne olursa olsun, sizin için iyi sonuçlanacağından emin olabilirsiniz ancak yine de biraz ön planlama yapmanız gerekiyor. Herkesin dım atmaktan korktuğu yerlere koşma eğiliminiz var ama bu kaçınılmaz olarak hatalara ve gecikmelere yol açacaktır. İşleri doğru anladığından emin ol. 

Başak burçları bugün ortaklarınızın ve iş arkadaşlarınızın sizden istediklerini yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapın çünkü ciddi bir para söz konusu olacak ve işbirliğiniz başarının anahtarı olabilir. Sizin açınızdan biraz çaba, büyük ödüller getirecektir.

Terazi burçları bugün her şeyi kitabına göre yaptığınızdan emin olun, çünkü bir teğet geçerseniz veya dalgalar oluşturmaya başlarsanız sonuçlar dağınık olabilir. Bu, özellikle başkalarının kuralları görmezden gelmenizi hoş karşılamayacağı bir çalışma ortamınız için geçerli olabilir. 

Akrep burçları bugün etrafınızdaki insanlar çeşitli konularda kavga etmek istiyorlarsa onları bırakın. Gerçek olmayan, büyük gibi görünen önemsiz konular için zaman harcamayın. Neyin önemsiz olduğunu tartışmaktansa, zamanınızı harcayacak daha iyi işleriniz var.

Yay burçları bugün sizi yenecek kadar güçlü olduğunu düşünen bir rakip, sizin liginizde olmadığını anlayacak ve pişman olacak. Yine de ona karşı çok sert olmayın. Aslında, en azından sizinkine çok benzediği için, onların savaşçı ruhlarına hayran olun ve bunu onlara hissettirin.

Oğlak burçları bugün ile hafta sonu arasında kurduğunuz bağlantılardan bazıları, yılın ilerleyen zamanlarında size yardımcı olacak. Bu bağlar güçlü konumdaki kişileri aramanız gerektiği anlamına gelebilir. Bu nedenle sosyal olun ve birkaç el sıkışmaya hazır olun. 

Kova burçları bugün gerçekler ve rakamlar ne derse desin, altıncı hissiniz size gerçekten çok farklı bir şey söylüyor ve bunu görmezden gelmek aptallık olur. Geçmişte sözde "uzmanlara" güvendiğiniz tüm zamanları düşünün. Bu nasıl oldu? Size asıl doğruyu söyleyen hislerinize artık kulak verin.

Balık burçları bugünkü haritanızda para alanındaki kozmik aktivite, yalnızca uzun vadeli hedeflerinizi değil, aynı zamanda onları nasıl finanse edeceğinizi de ciddileştirmeniz gerektiği anlamına gelir. Hırslarınızı biraz azaltmanız gerekebilir – her hedef uygun maliyetli olmayabilir. Hesabınızı dikkatli yapın.