YAŞAM

Bugün durmak yok! Günlük burç yorumları 30 Mart 2023

30 Mart 2023 Günlük burç yorumlarına göre bugün tüm burçlar için hareketli bir gün. Durmayan, çalışmaya ve hareket etmeye devam eden burçlar bugün kazançta.

Abone Ol

Koç burçları, bir sonraki büyük meydan okuma önünüze gelmeden önce pillerinizi şarj edin. Kendi başınıza biraz zaman geçirmeniz önemli.  Son zamanlarda aşırı derecede meşgulsünüz ve sizin gibi muazzam enerji rezervlerinize sahip biri bile her gün bu hızlara dayanamaz. Hızı düşür, çalışmayı sürdür ama dinlenmeyi unutma. 

Boğa burçları bugün nereye gitmeniz gerektiğinden tam olarak emin olmayabilirsiniz ama yine de hareket edin ve evrenin size rehberlik edeceğine güvenin. Gidilecek bir yerin olması güzel ama sonuçta yolculuk daha önemli unutmayın.

İkizler burcu bugün ne söylemeyi seçtiğinize dikkat edin çünkü gezegenler, en iyi şekilde kendinize saklamanız gereken bilgileri kolayca başkalarına verebileceğiniz konusunda uyarıyor. Elbette başkaları yardım için size geldiklerinde onlar için elinizden geleni yapın ama konuşmayı minimumda tutun.

Sevgili Yengeç burçları, bugün akıntıya karşı ne kadar çok yüzmeye çalışırsanız, denize sürüklenme olasılığınız o kadar artar. Sezgilere aykırı görünebilir, ancak gevşer ve kendinizi akışa bırakırsanız, kozmik güçler sizi güvenli bir şekilde kıyıya yönlendirecektir.

Aslan burçları rakip, hatta düşman olarak gördüğünüz biri bugün size iyi davranmaya çalışarak sizi şaşırtacak. Samimiler mi? Gezegenler öyle olduklarını öne sürüyor ve eğer aynı şekilde karşılık verirseniz, aranızdaki herhangi bir kötü duygu kolayca üstesinden gelinebilir.

Başak burçları mevcut projenizde başarılı olmanın en iyi yolu, orada bulunmuş ve sizden önce yapmış insanlardan yardım almaktır. Neden yapman gerekmeyen hatalar yapıyorsun? Bunun yerine neden hatalarından ders almıyorsun? Mantıklı ve mantıklı yol budur.

Terazi burçları haritanızın kariyer alanındaki Mars, uzun vadeli hedeflerinizi düşünmenize neden olacak. Bu iyi gibi görünse de aynı zamanda sizi rakiplerle uğraşırken daha agresif olmanız gerektiğine ikna etmiş olabilir. Bunun yerine işbirliğini deneyin.

Akrep burçları şu anda herkesin kalbine girmiş gibi görünüyorsun. Bu uzun süre devam etsin ama o kadar popüler olduğunu ve her ihlalin affedileceğini düşünme tuzağına düşme. Hala yüksek davranış standartlarını koruman gerekiyor.

Yay burçları bugün bir arkadaşınıza veya meslektaşınıza doğru olmadığını bildiğiniz bir şeyi söylerseniz, bu ters tepebilir. Hiç şüphe yok ki onları bir nebze olsun kandırabilirsin ama şüpheli iddialarındaki bariz tutarsızlıkları görmeye başlamaları çok uzun sürmeyecek.

Oğlak burçları bu kadar olumlu ilgiyi hak edecek ne yaptın? Kim bilir ve kim takar! Gerçek şu ki, pek çok insan çevrenizde sizin özel biri olduğunuzu düşünüyor. Bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanın. Kozmik havanın ne kadar çabuk değişebileceğini unutmayın ve fırsatları değerlendirin. 

Kova burçları hayat oyunu şu anda sizin için çok kolay olabilir, ancak hem kişisel hem de profesyonel düzeyde etkileşimde bulunduğunuz bazı insanlar bu durumu zorlaştırabilir. İşleri onlar için kolaylaştırmak için ne yapabilirsiniz? Düşünün ama kendinizden de fazla taviz vermeyin. 

Balık burçları haritanızın para alanındaki kozmik aktivite, yalnızca uzun vadeli hedeflerinizi değil, aynı zamanda onları nasıl finanse edeceğinizi de ciddileştirmeniz gerektiği anlamına gelir. Hırslarınızı biraz azaltmanız gerekebilir. Her hedefin maliyetini iyi hesaplayın.