MAGAZİN

Hazal Kaya doğum sonrası ilk kez görüntülendi!

Hazal Kaya geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez anne olmuştu. Oyuncu arkadaşı Selahattin Paşalı ile bir konserde görülen Kaya, doğum sonrası kiloları ile ilgili yorumlara tepki gösterdi.

Abone Ol

Hazal Kaya doğum sonrası ilk kez dışarı çıktı. Oyuncu arkadaşı Selahattin Paşalı ile konsere giden oyuncu doğum kiloları ile ilgili sorulara tepki gösterdi. Dizi çekimlerinde devamlılık için kilo verdim yoksa kilo umurumda bile olmaz'

Hazal Kaya, şubat ayında ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Kızına Süreyya ismini koyan oyuncu Kaya, doğum zamanı yaşadıklarını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Hazal Kaya, 2019 yılında ilk çocuğu Fikret Ali'yi kucağına almıştı. Kaya, eşine çok benzeyen oğluna eşinin adını da koyarak dikkat çektmişti.

Hazal Kaya, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlendi. Her röportajında eşine olan hayranlığını dile getiren Kaya, aynı yıl içinde oğlunu kucağına aldı. Çocuklarıyla beraber çalışma hayatına da devam eden Kaya, kadınların kiloları nedeniyle eleştirilmesine tepki gösteriyor.