YAŞAM

İstanbul'a sadece 1 saatlik mesafede tatil cenneti! Mavi bayraklı plajlarıyla Akdeniz ve Ege’yi aratmıyor

Kocaeli, Marmara Bölgesi’nin en güzel plajlarına sahip illerden biri. Birçok plajı mavi bayraklı olan il, yaz aylarında hem doğa hem de deniz keyfi yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek. İşte, Kocaeli'nin kendine hayran bırakan mavi bayraklı plajları...

Abone Ol

ALTINKEMER HALK PLAJI Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde bulunan Altınkemer Halk Plajı, mavi bayraklı plajlardan bir tanesi. Burada ağaçların gölgesinde dinlenebilir, tertemiz denizin keyfini çıkarabilirsiniz. Plaja giriş ücretsiz olup şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi imkanlar sunuluyor.

KAPRİ PLAJI Kocaeli’nin en güzel plajlarından biri olan Kapri Plajı, Kandıra ilçesinde bulunuyor. Kayalıklarla çevrili olan bu plajda berrak ve temiz bir denizle karşılaşıyorsunuz. Plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi imkanlar mevcut. Ayrıca plajın yakınında kamp yapabileceğiniz alanlar da var.

KEFKEN PLAJI Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde yer alan Kefken Plajı, hem kamp yapmak hem de denize girmek isteyenler için harika bir seçenek. Burada hem kumlu hem de kayalıklı alanlar bulunuyor. Denizi temiz ve berrak olan plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler veriliyor.

CEBECİ PLAJI Cebeci Plajı Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bulunan Cebeci Plajı, mavi bayraklı plajlardan bir diğeri. Burada kumsalda yürüyüş yapabilir, denizin tadını çıkarabilir ve yemyeşil doğanın keyfini sürebilirsiniz. Plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi olanaklar bulunuyor. Ayrıca plajın yakınında kafe ve restoranlar da mevcut.

BAYRAMOĞLU KADINLAR PLAJI Bayramoğlu Kadınlar Plajı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yer alan Bayramoğlu Kadınlar Plajı, sadece kadınların girebildiği bir plaj. Burada rahat ve huzurlu bir şekilde denize girebilir, güneşlenebilir ve dinlenebilirsiniz. Plajda şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve soyunma kabini gibi hizmetler sunuluyor. Ayrıca plaja İstanbul Kartal ve Pendik’ten de toplu taşıma araçlarıyla ulaşabilirsiniz. Kocaeli’nin mavi bayraklı plajları, İstanbul’a yakın tatilciler için hem ucuz hem de doğa harikası bir seçenek. Akdeniz ve Ege’ye bin basan bu plajlarda hem doğa ile iç içe olabilir hem de denizin tadını çıkarabilirsiniz.