YAŞAM

İşte cinsel gücü arttırıp, performansı birkaç dakikada 2 katına çıkaran o hareket!

Cinsel performansı arttırmanın birçok yolu bulunuyor. Bunlardan kimisi dışardan alınan gıdalarla cinsel performansı desteklerken kimisi bazı egzersiz hareketleriyle gerçekleşiyor. Ama içlerinden bir tanesi var ki o diğerlerine hiç benzemiyor. Cinsel performansı birkaç dakikada 2 katına çıkaran nefes egzersiziyle cinsel yaşamınız bambaşka bir hale bürünecek. İşte yapmanız gerekenler…

Abone Ol

Bedeniniz uyarılmaya başladığında cinsel organlarınıza daha fazla kan akar, göğüs uçlarınız sertleşir, yüzünüz kızarır ve nefesiniz hızlanır. Tüm bunlar vücudunuzdaki cinsel enerjinin uyandığının belirtileridir.

Smart Sex: How to Boost Your Sex IQ ve Own Your Pleasure kitaplarının yazarı Emily Morse, bu bölgeyle bağlanmanın en iyi yollarından birinin Tantrik Nefes Egzersizi olduğunu söylüyor.

Tantrik nefes çalışması hakkında pekçok kulaktan dolma bilgi vardır. Onlardan bir tanesi de tüm gün süren bir orgazmla karşı karşıya kalma durumudur. Böyle bir şey gerçeği yansıtmaz. Tantrik nefes çalışması, partnerler arasında cinsel enerjiyi ve coşkuyu artırmanın, samimiyet oluşturmanın bir yoludur.Bu egzersizi denemek için yapmanız gerekenler ise şöyle: Yüzünüz birbirinize bakacak şekilde partnerinizin kucağına oturun ve bacaklarınızı beline sarın. Alttaki partner temel partnerdir ve erkeksi enerjiye sahip olandır. Üstte oturan partner ise almanın sembolü dişil enerjiye sahip partnerdir. Farklı cinsel enerji türlerini uyandırmak için üstte ve altta olan partneri değiştirebilirsiniz.

Pozisyonunuzu aldıktan sonra birbirinizin gözlerine bakın ve nefes almaya başlayın. Birkaç dakika sonra nefesinizin senkronize olduğunu farkedeceksiniz. Aranızdaki derin bağı hissedin. Bir adım ileriye gitmek isterseniz kalçalarınızı sallayın ve birlikte bir ritim bulun. Bu hareket, temel partnerin enerjisini üstteki partnere vermesini sağlar ve sizi harekete geçirir.

Aradaki enerjinin farkına vardığınızda o enerjinin ne kadar güçlü olduğuna siz bile inanamayacaksınız. Bu uygulama cinsel enerji akışını deneyimlemek isteyen çiftler için oldukça etkili bir uygulamadır. Ayrıca ilişkilerindeki kıvılcımı kaybettiklerini hisseden çiftler için de yararlıdır.