MAGAZİN

İşte ünlülerin seçim günü kombinleri! Serenay yine tarzıyla çok konuşuldu

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri dün sona erdi. Sandık başına giden bazı ünlü isimlerin kombinleri sosyal medyada çok gündem oldu. O isimlerden olan Serenay Sarıkaya ve Hatice kombinleri ile yine fark yarattı.

Abone Ol

CEM YILMAZ Her zaman rahat ve cool görüntüsüyle dikkat çeken Cem Yılmaz yine rahat bir kombin tercih etti. Şapkasını takarak oy kullanmaya gelen Cem Yılmaz vatandaşların ilgi odağı oldu.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ: Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in şapkası ve siyah gözlükleri dikkat çekerken, kolundaki sardı gözlerden kaçmadı.

KIVANÇ TATLITUĞ Yakından görenlerin bir kez daha hayranlığını arttıran yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'da oy kullanmaya siyah pantalonu ve deri ceketi ile giderken, taktığı şapka ile de dikkat çekti.

SEREN SERENGİL: Şarkıcı Seren Serengil spor giyim tarzıyla dikkat çekti. Serengil siyah güneş gözlükleri ve spor şapkasıyla oy kullanmaya geldi.

SERENAY SARIKAYA: Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol oynayan Serenay Sarıkaya yine kombini ile fark yarattı. Kısa tayt, üstüne swit giyen Serenay, cool tarzıyla ilgi odağı oldu. Sarıkaya'nın güzelliğini yakından gören hayranları bir kez daha mest oldu.

HATİCE: Hatice ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçimi için oy kullanmaya kırmızılar içinde gitti. “Oyumu kullandım” yazan Hatice pozlarına "Yaşlandığınızda bile kamburunuz olmasın istiyorsanız dik durun. En büyük zenginlik budur. Dik duruşunuz varsa saygıyla, menfaatiniz varsa haramla yaşarsınız" notunu düştü.