MAGAZİN

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan nefes kesen pozlar! Kızılcık Şerbeti Alev'i bir de bikinili görün!

Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'ın sosyal medya pozları tam seyirlik. Fit görüntüsüyle hem kadınların hem de erkeklerin beğendiği Müjde Uzman'ın dekolteli, salaş, bikinili ve makyajsız hallerini sizler için derledik. İşte Kızılcık Şerbeti Alev'in nefes kesen Instagram pozlarından bir derleme.

Abone Ol

Son dönemin yıldızı en çok parlayan isimlerinden biri kuşkusuz Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman.

Fit vücudu, alımlı duruşuyla hem kadın hem de erkek hayranlarının yakın takibinde olan Müjde Uzman, Instagram hesabında paylaştığı derin sırt dekolteli gece elbisesi pozuyla binlerce beğeni aldı.

Günlük hayatında spor giyinmeyi seven Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, söz konusu davetler, geceler olunca bambaşka bir görünüme bürünüyor.

Davetlerde, galalarda iddialı giyinmeyi seven Müjde Uzman, derin yırtmaçlar, iddialı dekoltelerin insanı.

Dergi kapaklarında da sık sık karşımıza çıkan Müjde Uzman, profesyonel çekimlerde modelleri aratmıyor.

Instagram takipçilerini pozlarıyla şaşırtmayı da seven Müjde Uzman'ın sarışın halini görmeyenler varsa buraya gelsin.

İşte sarışın ve iddialı Müjde Uzman. Ruins dizisinde Mari karakterini canlandıran Müjde Uzman karakteri sosyal medya bu pozlarıyla taşımıştı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, dizideki kıyafetleriyle de çok konuşuluyor. İddialı miniler, derin dekolteler dizideki Alev'in de favorisi.

Gelelim Müjde Uzman'ın günlük hallerine. Sosyal medyada her halini paylaşan ünlü oyuncu makyajsız görüntüsünden de kaçmıyor.

İşte Kızılcık Şerbeti Alev'in Müjde Uzman'ın makyajsız halinden bir kare da.

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman tam bir deniz tutkunu.

Hem şehirde hem de tatilde deniz kıyısında olmayı seven Müjde Uzman'ın sosyal medyasında onlarca deniz kıyısı fotoğrafı bulunuyor.

Deniz tutkusu olunca haliyle sosyal medyanın en çok konuşulanı da mayolu, bikinili fotoğraflar oluyor.

Fit vücudunu saklamayan Müjde Uzman bikinili fotoğraflarını ve deniz tutkusunu böyle sergiliyor.

İşte Müjde Uzman'ın tatilden bir bikinili fotoğrafı daha...

38 yaşında olan Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 doğumlu. Bu kare de Müjde Uzman'ın geçen yılki en son doğumgününden.

Müjde Uzman tam bir FanArt tutkunu. Bu da o çalışmalardan biri ve nefes kesici. Bu fotoğrafın altına ünlü oyuncunun yaptığı yorum ise şöyle: öyle hissetmek istediğim bir gün.. tamamen o yüzden💪🏼 Haydi birbirimize güzel enerjiler güzel cümleler yollayalım, ihtiyacı olanlar kapsın götürsün kalbine✨🌈💫🌬 . (Eskiden bu fan art’lardan yapıp yapıp yollardınız, yine yapın yine yollayın. Bunu kim göndermişti hatırlamıyorum, affola)