MAGAZİN

Kocasına 23 bin dolar nafaka ödeyecek

Brad Pitt'ten Angelina Jolie'e, Jessica Parido'dan Olivia Wilde'e... Baccarin'in kocasına 23 bin dolar nafaka ödemesine neden olan mahkeme.

Abone Ol

Birlikteliklerinin ilk günlerinde ilk yıllarında sık sık Hollywood'un en tatlı çifti seçilen çift, Olivia Wilde ve Jason Sudeikis 9 yıl nişanlı kaldı.

İddialara göre iki çocuğu olan çiftin arasına Harry Styles girdi. Çocuklarının nafaka davası için karşı karşıya gelen çift, Jason Sudeikis'in 'intikam' hamlesinin ardından karşı karşıya bile gelmek istemedi.

Olivia Wilde, iddialı yönetmenlik denemesi Don't Worry Darling’in konuşulduğu CinemaCon 2022 etkinliğinde sahnede konuşma yaparken bir anda eline tutuşturulan mahkeme belgeleriyle hayatının şokunu yaşadı.

Olaylı nafaka davları ve karşılıklı suçlamalar sürerken Olivia Wilde sık sık Harry Styles ile görüntülendi.

Mel Gibson boşandığı 7 çocuğunun annesine Robyn’e, servetinin yarısına denk gelen 425 milyon $ nafakanın yanı sıra, o güne kadar çektiği tüm filmlerinin geliri ve emeklilik gelirlerinin yarısını verdi.

Hollywood'un aykırı çifti Johnny Depp ve Amber Heard'ün davası, tüm dünyada en çok konuşulan mahkeme süreci oldu. Boşanma davası karara bağlanırken Amber Heard'ün 7 milyon $ nafaka alacağı duyuruldu.

Dünyanın en ünlü çiftleri arasında gösterilen Angelina Jolie ve Brad Pitt, 12 yıl sonra evliliklerini bitirme kararı almıştı. Brad Pitt'ten nafaka istemeyen Angelina Jolie, 6 çocuğunun velayetini istedi.

Shahs of Sunset’in yıldızlarından Jessica Parido, kendisini aldattığını öğrendiği kocası Mike Shouhed’e boşanma davası açtı. Çiftin boşanması döneminin en olaylı davası oldu.

Yönetmen eşi Austin Chick’e boşanma davası açan Morena Baccarin, eski kocasına toplamda ayda 23 bin dolarlık bir nafaka ödemeye mahkum edildi.

Set aşkı kavramını gerçeğe dönüştüren Baccarin'in Austin Chick’e ödeyeceği nafaka günlerce tartışılmıştı.