MAGAZİN

Kraliçe öldü kraliyetin kadınları kuralları unuttu

Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrası İngiliz kraliyet ailesinin kadınları kuralları esnetmeye başladı. Kraliyet kadınları kendi kurallarını ilk kez Kral Charles'in taç giyme töreninde ortaya koyacak.

Abone Ol

Geçtiğimiz eylül ayında annesi Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta çıkan Kral Charles'ın mayıs ayında gerçekleşecek taç giyme töreni için hazırlıklar başladı.

Prenses Kate'in aksine Konsort Kraliçe'nin taç giymesi bekleniyor. Konsort Kraliçe ise takacağı taç ile kural yıkacak. 1911 yılında Kral 5. George'un taç giyme töreninde Kraliçe Anne'in taktığı tacı tekrar giyecek olan Konsort Kraliçe, İngiliz kraliyeti tarihinde bir ilke imza atacak.

People'ın haberine göre, Galler Prensesi olan Kate Middleton, törende taç takmayacak. Prenses'in törende taç giymesi zorunlu olmasa da kraliyet ailesi üyelerinin bu gibi törenlerde taç giymesi bekleniyor.

Taç giyme töreninde daha önce hiçbir taç tekrar kullanılmamıştı. Bu kararın "sürdürülebilirlik" açısından verildiği belirtildi.

Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Meghan Markle ve Prens Harry'nin törene katılıp katılmayacağı hala netlik kazanmamışken törende Konsort Kraliçe Camilla ve Prenses Kate'in bazı kuralları yıkacağı iddia edildi.

Sheeran'in Teksas'ta bir konserinin olduğu Adele'in ise ABD'de olduğu ama net bir sebep sunmadığı belirtildi.

Sheeran'in Teksas'ta bir konserinin olduğu Adele'in ise ABD'de olduğu ama net bir sebep sunmadığı belirtildi.