GÜNCEL

Mili Voleybolcu Hande Baladın'ın yüzüne asit atmakla tehdit eden caninin cezası belli oldu! Savunması ‘pes’ dedirtti!

Milli voleybolcumuz Hande Baladın’ı yüzüne asit atmakla tehdit eden kişinin cezası belli oldu. Takipçisi Mustafa Neşeli’nin tehditlerine maruz kalarak kabus gibi günler geçiren Baladın, soluğu mahkemede aldı. Neşeli'nin cezası belli olurken, savunması ‘pes’ dedirtti.

Abone Ol

Milli voleybolcumuz Hande Baladın, bir takipçisinin korkunç tehditlerine maruz kaldı. "Yüzüne asit atarım" diyen cani, Baladın'ın bulunduğu kulübe kadar gelmişti. O caninin cezası belli oldu 

Şampiyonluktan 3 gün sonra sosyal medya hesabından tehditlere maruz kalan genç voleybolcu "Can güvenliğim yok. Korkuyorum" diyerek savcılığa koştu.

Baladın, takıntılı kullanıcıdan şikayetçi oldu.

Sabah'ın haberine göre; Baladın'ın şikayeti sonrası tehditler yağdıran Mustafa Neşeli Bakırköy'de yakalandı. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kaydı olduğu aynı zamanda hastanede teknik personel olarak çalıştığı da belirlenen Mustafa Neşeli 1 Ağustos'ta çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Mustafa Neşeli savcılık ifadesinde, "Sosyal medya hesabıma düşen reklamlarda firmanın yüzü olan Hande Baladın isimli şahısı gördüm. Kendisine ulaşmaya çalışıp reklamları engellemek istedim. Bu süreçte kendisine duygusal bir yakınlık hissetmeye başladım" diyerek suçlamaları kabul etmişti. Olayla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

Hazırlanan iddianamede Hande Baladın'a "Yüzüne asit atacağım" ifadesini kullanan Mustafa Neşeli’nin "Silahla tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsi talep edildi. İddianame gönderildiği Asliye Ceza Mahkemesi'nce değerlendirme aşamasında.