MAGAZİN

Sevgiliyle nasıl masrafsız vakit geçirilir? İşte hem ucuz hem de eğlenceli aktivite önerileri!

Sevgililer ya da ilişkisini canlı tutmak isteyenler buraya! Dışarda her şey ateş pahası. Sevgilinizle dışarı çıkarken kara kara ne yapacağınızı mı düşünüyorsunuz? Sizler için hem ilişkinizi canlandıracak hem de dışarda masraf etmeden vakit geçirmenizi sağlayacak birbirinden eğlenceli aktivite önerileri hazırladık.

Abone Ol

BİSİKLET SÜRMEK: Sevgilinizle dışarda masrafsız vakit geçirmenin en güzel yöntemi sanırım bisiklet sürmek. Sevdiğiniz yerlerde bisikletlerinizle dolaşabilir, bilmediğiniz yerleri birlikte keşfedebilirsiniz.

KOMİK VİDEOLAR SEYRETMEK Komik videolar izlemek deyince, erkekler kadınlardan sanırım bir tık daha önce. Arkadaş grupları arasında birbirlerine komik videolar göndererek eğlenen erkek arkadaşınıza eşlik edebilir, siz de eğlenceli videolar seyredip güzel vakit geçirebilirsiniz.

SU TABANCASI: İlk duyduğunuzda saçma gibi görünecek su tabancası gerçek bir yaz aktivitesi aslında. Çok eğlenceli vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.

GÜN BATIMI SEYRETMEK Ve tabiki gün batımını seyretmek. Gün batımını seyredebileceğiniz güzel bir yerde keyifli sohbet ederek belki şarkılar söyleyerek unutulmaz anlara bir anı bırakabilirsiniz.

PİKNİK YAPIN Evde hazırladığınız yiyeceklerle dışarda güzel bir piknik yapmaya ne dersiniz?

SAHİLDE YÜRÜMEK Aşıkların uğrak mekanıdır sahiller. Yine sahil kenarında yürüyerek romantik dakikalar yaşayabilir, sevgilinizle unutulmaz anlara eşlik edebilirsiniz.