MAGAZİN

Şeyma Subaşı düğününe çağırmadıklarının İstanbul'da gönlünü aldı

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı, Turks ve Caicos Adaları’na bağlı bir mekânın ardından İstanbul'daki 90'lar partisi ile dostlarını ağırladı.

Abone Ol

Acun Ilıcalı ile boşanmasının ardından Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile çalkantılı bir ilişkiye adım atan Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

5 Mayıs'ta Marakeş'te yapacağı düğün öncesinde yalnızca birkaç kız arkadaşı ile Atlas Okyanusu’ndaki Turks ve Caicos Adaları’na bağlı bir mekânın kumsalında bekarlığa veda partisi veren Subaşı, düğününe de 'özel ruhlar'ı davet edeceğini söylemişti.

Düğününe davet etmediği dostlarının İstanbul'da özel bir parti ile gönlünü alan Subaşı, Zincirlikuyu'da lüks bir rezidansı seçti.

90'lar konsepti ile dekore edilen mekanda, Elisabeth Mas, Sibil Çetinkaya, Laura Margarita, Yasemin Taciroğlu-Ahmet Uras, Sima Tarkan, Zuhal Kuru, Melisa Gizem, Sercan Yaşar, Mert Vidinli Subaşı'na eşlik edenler arasındaydı.

Marakeş'te yapılacak düğünde ise Dila Tarkan- Dağhan Doğruer, Gökmen-Ayşegül Şeynova, Kasım Garipoğlu, Cemal Can Seven, Burak Ateş, Türker Yücel, Selim Sankaya, Mert Vidinli, Laura Margarita, Elisabeth Mas, Nastassia Jacober ve Zoheer Majhadi'nin çifte şahitlik edeceği iddia edildi.

Özel partinin ardından ise Taksim'deki bir mekanda kutlamaya devam edildi.

Düğün için iki ayrı gelinlik seçen Şeyma Subaşı, ilkini kokteylde ikincisini ise kokteylin ardından giyecek.

Ablasının düğüne katılmamasına ilişkin de ilk kez konuşan Şeyma Subaşı, "Ablama alakalı bir şey söylemek istedim çıkan haberlerden sonra.

Arkadaşlar, ablamı düğünüme davet etmedim diye bir şey yok tabii ki" diyen ünlü isim; şöyle devam etti: Ablamı çok heyecanla, 2-3 ay öncesinde büyük bir mutlulukla düğünüme davet ettim. Ama o bahaneler bularak gelemeyeceğini söyledi. Tabii ki de hayal kırıklığına uğradım, üzüldüm. Ama pek de değil. Neden? Çünkü insanların bir algılama, anlama, her şeyle ilgili kapasitesi var sonuçta. Eğer şimdi karşındaki insan onun kapasitesinin üstünde bir şey beklersen hayal kırıklığına uğramış olursun. Ben hayal kırıklığına uğramıyorum artık.

"O başka bir bahane bulup, beni başka bir türlü suçlayıp; kendi kafasında kendini rahatlatarak bir şeyler bulabilir" ifadelerini kullanan Subaşı; "Anlatamıyorum bence, pek anlatmayayım da zaten çok özel konular çünkü. Ama ablam düğünüme davetliydi, kendisi gelmemeyi tercih etti. Bu kadar" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.