MAGAZİN

Simge Sağın'a 10 günde 3 kilo verdiren diyet sırrı! Hollywood yıldızlarının izinden giden Simge'nin son haline bakın!

Simge Sağın 10 günde 3 kilo verdi. 1,58 boyundaki Simge Sağın diyeti sonrası 45 kiloya düştü. Her zaman fit ve zayıf görünen Simge Sağın'a 10 günde 3 kilo verdiren diyet sırrı 'aralıklı oruç' çıktı. Hollywood yıldızlarının zayıf kalma sırrı olan aralıklı oruç, 41 yaşındaki Simge Sağın'ı baştan yarattı.

Abone Ol

Simge Sağın, aralıklı oruç diyetiyle 10 günde 3 kilo verdi. Yeni fit görüntüsüyle bayram tatili için Amsterdam'a giden Simge Sağın fit vücudunun görüntüsünü tay ve crop kombiniyle sergiledi.

Simge Sağın, aralıklı oruç diyetinin sonuçlarından çok memnun. Ancak diyet süresinde zorlandığını da kabul ediyor.

Yakın çevresine 'ciddi açlık' yaşadığı şikayetinde bulunan Simge Sağın, öyle ki geceleri rüyasında yemek bile görmüş.

Ancak sonuçlar ortada... 41 yaşında, 1,58 boyunda ve şuan 45 kilo.

Peki nedir bu aralıklı oruç? Basitçe anlatmak gerekirse günün 16 saatinde hiç besin tüketmemek ve geri kalan 8 saatlik bölümde iki öğün yeme üzerine kurulu.

Aralıklı oruçta akşam yemeğini erken saatte yiyorsunuz ve gece boyu ile sabah uyandıktan sonra toplam açlık sürenizin 16 saat olması gerekiyor.

Geriye kalan 8 saatte 2 öğün tüketme hakkınız var. Ancak bu diyeti kilo vermek için yapıyorsanız protein ağırlıklı ve karbonhidrattan zayıf öğünler tüketmeniz şart.

Bu diyette 2 öğününüzün arasında 8 saat olması şart. Yani uzun açlıktan sonra ilk öğününüzü yaptıktan sonra ikinci öğünü 8 saat sonra yapmanız gerekiyor. Bu diyet 16 saatlik uzun açlık ve 8 saatlik kısa açlık şeklinde işliyor.

İşte sonuç... Simge Sağın'ın fit vücuduyla bikinili hali aralıklı orucun başarısını ortaya koyuyor.