YAŞAM

Sizi gerçekten seven birinin göstereceği davranışlar nelerdir? Bunları yapıyorsa sizi gerçekten seviyor demektir

Bir ilişkide sevgi ve saygı çok önemlidir. Sevildiğinizi ve değer verildiğinizi hissetmek için partnerinizin sadece sözle değil davranışlarıyla da size bunu göstermesi gerekir. İşte sizi gerçekten seven birinin yapacağı şeyler…

Abone Ol

ZOR ZAMANLARDA YANINIZDA OLUR Hayatta herkesin başına kötü şeyler gelebilir. Ama böyle durumlarda partneriniz size destek oluyor ve yanınızda duruyorsa bu size önemsediğini gösterir.

SEVGİSİNİ SÖZLERLE İFADE EDER Hayatımızdaki insanlara karşı sevgili ve saygılı olmalıyız. Ama gerçekten sevdiğimiz insanlara bunu söylemek de çok önemlidir. Partneriniz size onları sevdiğinizi, düşündüğünüzü ve önemsediğinizi söylüyorsa bu sevginin bir işaretidir.

SİZİ ŞAŞIRTIR Partneriniz sizi mutlu etmek için sürprizler yapabilir. Mesela beklenmedik bir anda kapınızı çalabilir veya size küçük hediyeler getirebilir

SİZE TÜM DİKKATİNİ VERİR Partneriniz sizinle buluştuğunda telefonunu sessize alıyor ve gözünü sizden ayırmıyorsa bu size değer verdiğini gösterir.

KISA TATİLLER PLANLAR Hayatın monotonluğundan kurtulmak için bazen ufak kaçamaklar yapmak iyi gelir. Partneriniz sizinle hafta sonu için bir yerlere gitmeyi planlıyorsa bu size özel olduğunuzu hissettirir.

HAYATINDAKİ GÜZEL ŞEYLERİ SİZLE PAYLAŞIR Mesajlaşmak günümüzde çok yaygın bir iletişim aracı. Ancak partneriniz bunun yanı sıra sizi arayarak hayatındaki iyi haberleri sizle paylaşıyorsa bu sevginin bir göstergesidir.