Geçen haftadan geride kalanlar

Abone Ol

Bu boşanma davasını geçtiğimiz haftalarda da yazmıştım. Sonunda boşandılar ve bitti.

Hatırlarsanız Danilo Zanna, Etiler'de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı. İddiaya göre anlaşmalı boşanmaya hazırlanan çift arasında anlaşmazlık yaşanınca olay uzamıştı. Anlaşma sağlanamayınca ünlü şef boşanma davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek'e 'Suç işleme ve Haysiyetsiz Hayat Sürme” nedeni ile boşanma' davası açmıştı. İstanbul Aile Mahkemesi'nde bu hafta içi görülen davaya Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek katılım sağladı. Taraflar arasında anlaşma sağlandı. Çekişmeli başlayan dava anlaşmalı olarak son buldu. 9 yıllık evlilikleri tek celsede bitti. Demek ki herkes istediğini aldı.

Herkes gibi benim de çok üzüldüğüm Gülçin Ergül’ün geçirdiği trafik kazasında Ergül yaralanırken, sevgilisi olay anında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının bir ay önce yayınlanan "Birbirimize İyi Gelmiyoruz" şarkısının klibindeki trafik kazası sahnesi ve sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Sanki daha önceden hissetmiş gibi… Söyleyecek söz yok, Acı çok büyük!!! Müteveffaya Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabırlar dilerim.


Geçen haftalarda yapılan bir ödül gecesinde İbrahim Tatlıses 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nü almaya layık görülmüştü. Bu durum sosyal medyada eleştirilere neden olmuştu. Hülya Avşar, çok konuşulan ödül hakkında bir yorumda bulundu. "Herkesin kendine göre hataları var. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. İbrahim bence mesleki anlamda bunu sonuna kadar hak ediyor. Özel hayatı ise onu ilgilendirir. Ancak bana göre Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi ses Onundur ve üzerine yoktur. Hatta Ona onur ödülü değil, onurun onurunun onuru ödülü verilmelidir."

İbrahim Bey ile tanışıklığımız 25 yıl öncesine dayanır. Kendisiyle özel röportajlarımın yanı sıra şahsi olarak da çok muhabbetlerimiz oldu. Onu yakından tanıyan biri olarak Hülya Avşar’ın bu konudaki yorumuna sonuna kadar katılıyorum.

Sevgi ve hoşgörü ile kalın…