YAŞAM

Günlük burç yorumları ilişki, iş, para, aşk falı 15 Eylül 2023 | Bugün iç sesimizi dinleme zamanı

Abone Ol

Günlük burç yorumları 15 Eylül 2023 Cuma para, lişki falı, kariyer, iş falı, sağlık falı ve aşk falı detaylarıyla haberimizde. Günlük burç yorumunu merak eden Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunu bugün neler bekliyor, şanslı sayıları ne? Gökyüzünde gezegenler ve yıldızlar bugün tüm burçların bugünkü günlük burç fallarını nasıl etkileyecek? Bugün gökyüzünde tam bir şölen var. Bugün başımızın tatlı belası Merkür gerilemesi sona eriyor. Hepimiz bir parça 'oh be' diyeceğiz. Ama günün asıl bombası Başak burcundaki Yeniay olacak. Başak Yeniay'ı bize hayatımızda bir temizlik imkanı sunacak. Bazı şeylerden vazgeçip, yeni bir yola girme zamanı. Sakin, planlı ve programlı gitmek en iyisi ancak acele kararlar vermeden. Bugün akşama doğru ise Ay Terazi burcuna geçecek.  Planlı, programlı Başak'tan dengeli Teraziye geçişin etkileri altında olacağız. Bugün gezegenlerin ve Ay'ın kombinasyonu bize içgörü imkanı sunacak. Her zaman mantığınızla hareket etseniz bile bugün içsesinizi dinlemek size fayda getirebilir.

 

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeterince dinlenmediyseniz kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve ekstra dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız. Eğer evden uzak durarak çalışıyorsanız veya okuyorsanız o zaman paranızı ve zamanınızı boşa harcayan insanlardan uzak durmayı öğrenin. Aile üyelerinizin duygularını incitmemek için öfkenizi kontrol edin. Sevgiliniz bugün hediyelerle birlikte biraz zaman bekleyebilir. İşadamları için iyi bir gün, çünkü ani beklenmedik karlar veya beklenmedik kazançlar görebilirler. Çoğu zaman odağınızı kaybedip zamanınızı boşa harcadığınız için zihninizi kontrol etmeyi öğrenin. Bugün bile böyle bir şey yapabilirsiniz. Eşiniz bugün size melek yanını gösterecek.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeterince dinlenmediyseniz kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz ve ekstra dinlenmeye ihtiyaç duyacaksınız. İş dünyasında kâr, bugün birçok tüccarın ve iş adamının yüzüne neşe getirebilir. Bu dönem aynı zamanda ebeveynlerinize yeni proje ve planlarınız konusunda güven duymanız için de iyi bir dönemdir. Aşk duyuların sınırlarının ötesindedir ama duyularınız bugün aşkın coşkusunu deneyimleyecek. Ortaklarınız destekleyici ve yardımcı olacaktır. Hayatınızda en çok değer verdiğiniz ilişkilere ve insanlara zaman ayırmayı öğrenmelisiniz. Bugün güller daha kırmızı, menekşeler daha mavi görünecek çünkü aşkın sarhoşluğu sizi coşturuyor.

İKİZLER GÜNLÜK  BURÇ YORUMU

Bugün sizi saran duygusal ruh halinden çıkmak istiyorsanız geçmişi bırakmalısınız. Başkalarını etkilemek için çok fazla harcama yapmayın. Abartılı yaşam tarzınız evde gerginliklere neden olabilir, bu nedenle gece geç saatlere kadar ve başkalarına çok fazla para harcamaktan kaçının. Sevgiliniz bağlılık arayacaktır. İçsel gücünüz, işyerinde günü harika geçirmenize eşit derecede destek olacaktır. Bugün, zamanınızın çoğunu aile üyelerinizle geçireceğiniz için ilişkilerin önemini anlayacaksınız. Eşinizin sağlığı sizi endişelendirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zorluklar üzerinde durma ve onları büyütme alışkanlığınız ahlaki yapınızı zayıflatabilir. Bugün kolayca sermaye toplayabilir, ödenmemiş borçları tahsil edebilir veya yeni projeler üzerinde çalışmak için fon isteyebilirsiniz. Çalışmalar pahasına açık hava etkinliklerine aşırı düşkünlük, anne babanızın öfkesine davetiye çıkarabilir. Kariyer planlamak oyunlar kadar önemlidir. Anne babanızı memnun etmek için ikisini de dengelemek daha iyidir. Sevgilinizden uzak kalmak çok zor olacaktır. Yeni şeyler öğrenme yeteneğiniz dikkate değer olacaktır. Çekici ve dışa dönük kişiliğiniz sizi ilgi odağı haline getirecek. Eşinizle rahat bir gün geçireceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazı travmalarla karşı karşıya kalırken aşırı cesaret ve güç sergilemeniz gerekiyor. İyimser tavrınızla bunları kolaylıkla aşabilirsiniz. Bugün paranızı dini faaliyetlere yatırabilirsiniz ve büyük olasılıkla zihinsel huzur ve istikrara kavuşabilirsiniz. Zamanında yardımınız birinin hayatını kurtarabilir. Bu haber aile üyelerinizi gururlandıracak ve onlara ilham verecektir. Aşkınızı değerli şeyler gibi taze tutun. İşleri sorunsuz bir şekilde halledebilmeli ve bugün açık bir kazananı ortaya çıkarabilmelisiniz. Bu burcun yerlileri bugün insanlarla tanışmak yerine yalnız başına daha fazla zaman geçirmek istiyor. Bugün boş zamanınızı evi temizleyerek değerlendirebilirsiniz. Görünüşe göre eşinizden özel ilgi göreceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Cömert tavrınız, şüphe, vefasızlık, depresyon, inançsızlık, açgözlülük, bağlılık, bencillik, kıskançlık gibi pek çok kötülükten kurtulmanız muhtemel olduğundan, kılık değiştirmiş bir lütuf olacaktır. Paranızın nereye harcandığına dikkat etmeniz gerekiyor, aksi takdirde ilerleyen zamanlarda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik iyi haberler moralinizi yükseltecek. Haberi aile üyelerinizle paylaşmak onları da canlandıracaktır. Bugün aşkın zengin çikolatasını tadacaksınız. İçsel gücünüz, işyerinde günü harika geçirmenize eşit derecede destek olacaktır. Boş zamanınızı kullanmayı öğrenmelisiniz, yoksa hayatta geride kalırsınız. Son günlerde hayat senin için gerçekten çok zor ama bugün kendini eşinin cennetinde bulacaksın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zihninizi sevgi umut inanç sempati iyimserlik ve sadakat gibi olumlu duygulara açık olmaya teşvik edin. Bu duygular tam anlamıyla kontrolü ele aldığında zihin her duruma otomatik olarak olumlu yanıt verir. Harcamalarınızın beklenmedik şekilde artması iç huzurunuzu bozabilir. Çocuklarınızla sağlıklı bir ilişki kurmaya teşvik edin. Geçmişi geride bırakın ve önünüzdeki parlak ve mutlu günleri sabırsızlıkla bekleyin. Çabalarınız sonuç verecektir. Pek çok anlaşmazlığa rağmen bugün aşk hayatınız güzel olacak ve partnerinizi mutlu edebileceksiniz. İşyerinde daha iyisini yapmak istiyorsanız, işinize yeni teknolojileri aşılamayı deneyin. En son hileler ve tekniklerle güncel kalın. Sosyal ve dini faaliyetler için mükemmel bir gün. Evli yaşamda kişisel alan önemlidir ancak bugün sadece birbirinize yakın olmaya çalışacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün umudun sihirli büyüsü altındasınız. Bu burcun evli yerlileri bugün muhtemelen kayınvalidelerinden parasal faydalar elde edeceklerdir. Aile üyelerinize karşı baskıcı tavrınız sadece gereksiz tartışmaları başlatacak ve eleştirilere yol açacaktır. Sevgilinizden ya da eşinizden gelecek güzel bir iletişim ya da mesaj bugün moralinizi yükseltecek. Maaşınızın artması moralinizi yükseltebilir. Artık tüm umutsuzluklarınızı ve şikayetlerinizi ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Bu burcun yerlileri bugün insanlarla tanışmak yerine yalnız başına daha fazla zaman geçirmek istiyor. Bugün boş zamanınızı evi temizleyerek değerlendirebilirsiniz. Eşiniz gerçekten sizin meleğinizdir ve bunu bugün bileceksiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Alışılmadık davranışlarınız çevrenizdeki insanların kafasını karıştıracak ve sizi hayal kırıklığına uğratacaktır. Gerçekçi olmayan planlamanız fon kıtlığına yol açacaktır. Bu, sizin tarafınızda fazla bir şey yapmadan başkalarının dikkatini çekmek için mükemmel bir gün. Bugün kartta romantik etkiler güçlü. Ortaklıkta yeni bir girişime başlamak için iyi bir gün. Herkesin faydalanması muhtemeldir. Ancak ortaklarla el ele vermeden önce düşünün. Mizah anlayışınız en büyük varlığınız olacak. Bugün evliliğinizin hiç bu kadar güzel olmadığını anlayacaksınız.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evdeki gerginlik sizi sinirlendirebilir. Bunları bastırmak yalnızca fiziksel sorunu artıracaktır. Fiziksel aktivite ile bundan kurtulun. Rahatsız edici durumu bırakmak daha iyidir. Pek faydalı bir gün değil; bu nedenle para durumunuzu kontrol edin ve harcamalarınızı sınırlayın. Aile üyelerine yardım etmek için sahip olduğunuz boş zamandan yararlanın. Gözlerin sevgilinin karanlık gecesini aydınlatabilecek kadar parlak. Turizm alanı size kazançlı bir kariyer sağlayabilir. Artık hedefinizin farkına varma ve bunun için çok çalışma zamanı. Başarı sizi sabırsızlıkla bekliyor. Bugün, gereksiz kavgalar ve tartışmalar ortaya çıkabileceği için aile üyelerinizle iletişim kurarken akıllı olun. Bu sadece zamanınızı ve enerjinizi boşa harcayacaktır. Eşiniz bugün enerji ve sevgi dolu olacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatın tadını sonuna kadar çıkarmaya hazırlanırken sizin için saf zevk ve keyif. Bugün hiçbir yardıma veya yardıma ihtiyaç duymadan para kazanabileceksiniz. Eşinizin sağlığı endişeye neden olabilir ve tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyabilir. Uzun süredir devam eden kavganızı bugün çözün, çünkü yarın çok geç olabilir. Hak eden çalışanlara promosyon veya parasal faydalar. Dedikodu ve söylentilerden uzak durun. Eşiniz bugün size kasıtlı olarak zarar verebilir ve bu durum sizi bir süre üzebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zihninizi sevgi umut inanç sempati iyimserlik ve sadakat gibi olumlu duygulara açık olmaya teşvik edin. Bu duygular tam anlamıyla kontrolü ele aldığında zihin her duruma otomatik olarak olumlu yanıt verir. Bugün aile üyelerinizi bir buluşmaya götürebilir ve onlara bol miktarda para harcayabilirsiniz. Çocukların derslere konsantre olmaları ve gelecek için plan yapmaları gerekiyor. Tek taraflı aşık olmak size yalnızca gönül yarası getirir. Çevrenizdeki birçok insanı etkileyecek projeleri hayata geçirmek için güçlü bir konumda olacaksınız. Bugün, gününüzü tüm yakınlarınızdan uzakta, huzurlu bir yerde geçirmeyi seveceksiniz. Eşinizin sağlığı bir miktar bozulabilir.