Her şey var

Bu haftaki yazımda magazin dünyasından mutluluk var, intikam var, estetik sorunu var.

Abone Ol

Gelin isterseniz hiç vakit geçirmeden magazin dünyasında bu hafta öne çıkan ünlülerimize bir göz atalım.

İlk haberimde sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Emine Ün var.

Emine Ün bu hafta kızı Duru ile bir pozunu paylaştı. 18 yaşında olan kızı Duru, güzelliğiyle hayran bıraktı. Birbirlerine benzerlikleriyle dikkat çeken anne kızı "Resmen ikizler", "Bu nasıl bir güzellik" sevenlerinden bu tür yorumlar geldi. Öte yandan 18 yaşındaki Duru'nun annesinin boyunu geçmesi de sosyal medya takipçilerinin dikkatini çekti. Bir annenin kızıyla olan mutluluğuna şahitlik ettik. Umarım anne kız mutlulukları, beraberlikleri hiç bozulmasın. Benden de bir Maşallah gelsin o zaman.

Şimdi ki haberim güzeller güzeli Çağla Şikel. Ünlü manken Çağla Şikel, YouTube, hesabından bir video çekerek mini etekle nasıl frikik vermeden oturulup kalkılmasına yönelik takipçilerine bilgi vermişti.

Şikel'in bu videosunu gören Arto, Çağla Şikel için "İnsan adaplı olur. Oturup kalkmasını öğreteceğine televizyonda memelerini 70 milyona göstermemeyi öğretsin" demişti. Şikel’de Arto’nun bu yorumunu mahkemeye taşımıştı.

Daha sonra mahkeme Arto’nun 10 bin lira tazminat ödemesine hükmetmişti. Çağla Şikel bu kez Avukatı aracılığıyla Arto'ya ait 3 araç, banka hesapları, gayrimenkullere haciz koydurarak parasını tahsil etti. İki ünlü arasında intikam alırcasına tahsil edilen bir para ve yaşananlar bu hafta bu şekildeydi.

Şimdi de estetik ile gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz var.

Ünlü oyuncu son dönemin modasına uyup Fransız askısı yaptırmıştı. Ancak her zaman doğal haliyle beğeni toplayan 28 yaşındaki oyuncu, estetikli görüntüsüyle çok tepki çekti. Yüzündeki değişimin ardından sosyal medyadan çok fazla paylaşım yapmayan Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz gün çömelerek pozunu yayınlamıştı. Deniz'in eleştiri yağmuruna tutulan fotoğrafına, "Yüzün köşeli duruyor" yorumları üst üste geldi. Ancak genç oyuncu, gelen olumsuz tepkiler karşısında iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Ama sosyal medya takipçileri ünlü oyuncunun söylemine değil gördüklerine inanmaya devam ettiler.

İşte magazin dünyasında bu hafta başlıca yaşananlar bunlardı. Haftaya görüşene kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.