MAGAZİN

İrem Derici’den şaşırtıcı itiraf: Herkes birbirini yolsun ve ben uzaktan izleyeyim

Abone Ol

Kıbrıs Lord’s Palace Hotel’de sahne alan İrem Derici, enerjik ve mutlu olduğunu belirtti. Yoğun bir konser temposu içinde olduğunu söyleyen şarkıcı, “Hiç uyumadan iki gün daha konser vereceğim” dedi. Polemiklerden sıkıldığını ve insanların durumlarıyla ilgili yorum yapmak istemediğini ifade eden Derici, “Sürekli çalışıyorum, ben artık polemiklerin içine girmek istemiyorum. Herkes birbirini yolsun ve ben uzaktan izleyeyim” diye konuştu.

Seda Sayan’ın sevgilisi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışında herkesi takipten çıkarmasıyla ilgili soruya Derici, “Beni de takipten çıktı ama ben ölene kadar Seda ablayı takip edeceğim tabii ki, Safiye Abla üzülmesin Seda Sayan’ın bir bildiği vardır. Ben hayatımda onlar gibi birbirini öven ve seven bir çift görmedim” şeklinde cevap verdi.

Ailevi anlamda sağlık sorunu yaşadığını ve bu nedenle sosyal medyadan uzak kaldığını söyleyen Derici, Demet Akalın’ın geçtiğimiz günlerde yaşadığı tekne kazasını çok geç öğrendiğini ve geçmiş olsun dileklerini iletemediğini anlattı. Derici, “Üstünden de zaman geçince ‘Benim üstümden geçer’ diye korktum. Herkesin önünde özür dilerim Demet ablacığımdan” dedi.

Demet Akalın ve Işın Karaca arasında yaşanan ‘Şarkı beğenmeme’ polemiği hakkında da konuşan Derici, “Kimse kimsenin şarkısını beğenmek zorunda değil, Işın da beğenmedim demiş ama destek olmak önemli. Derya Uluğ ve Asil Gök’ün düeti çıktı ben hemen paylaştım mesela. Işın tersinden kalkıp dürüst olmak istemiştir. Ben de bir şeyi beğenmediysem bayıldım ya da beğendim demem” ifadelerini kullandı.

SAHTE HESAPLARIM VAR

Şarkıcı, kendisiyle ilgili şaşırtıcı bir itirafta da bulundu. Derici, “ Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var. Benim de var.Kötü haberim yapıldığında kendimi savunuyorum." "Gerçekçi görünmesi için diğer sahte hesabımdan da ‘Bu leş kadının nesini savunuyorsunuz?’diyorum" dedi.