MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın vücut geliştirme antrenörü Savaş Cebeci ile olan kavgası gündem oldu.  Kaan Kazgan Savaş Cebeci kavgası sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Bir süredir sosyal medyadan birbirine meydan okuyan Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci, Tuzla'da buluşarak kavga etti. Kaan Kazgan'ın Savaş Cebeci'yi kanlar içinde bırakması sonrası arama motorlarında Kaan Kazgan ile ilgili bilgiler aratılmaya başlandı. Peki, Kaan Kazgan kimdir? İşte Kaan Kazgan ile ilgili tüm bilgiler...

KAAN KAZGAN KİMDİR?

Sakarya'da dünyada gelen Kaan Kazgan, 3 Kasım 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Henüz 9 yaşında iken kick boks ile tanışan ve bu spor dalına gönül veren Kazgan, kısa bir süreliğine ara vermiş olsa da 11 yaşında yeniden spor hayatına dönmüştür. 2011 yılından itibaren aktif bir şekilde spor yaşamını sürdüren Kazgan, profesyonel MMA dövüşçüsü olarak tanınmaktadır.

Türkiye'nin en önemli MMA dövüşçülerinden biri olan Murat Kazgan'ın kardeşi olan Kaan Kazgan, aynı zamanda bu spor dalına olan tutkusu ve yeteneği ile de bilinmektedir. Kendisini sürekli geliştiren ve disiplinli bir şekilde çalışmalarına devam eden Kazgan, bu sayede başarılı bir spor kariyerine imza atmıştır.
Kaan Kazgan, 2019 yılında Türkiye ve Yunanistan'ın yarıştığı Survivor programına katılarak adından söz ettirmiştir.

2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.

KAAN KAZGAN-SAVAŞ CEBECİ OLAYI NEDİR?

MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ve Fitness koçu Savaş Cebeci'nin sosyal medya üzerindeki tartışmaları sonucunda gerçekleşen kavgaları, gündem yarattı. Cebeci'nin '70 kilo adamdan da dayak yemem, isterse dünya şampiyonu olsun' şeklindeki iddialı sözleri, tartışmaların fitilini ateşlemişti. Bu açıklamanın ardından Kazgan ve Cebeci, sosyal medya üzerinden birbirlerine meydan okumaya başladılar. Sonunda, ikili bir ormanlık alanda buluşarak hesaplaştılar. Bu kavga sonucunda Cebeci'nin kanlar içinde kalması, sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırdı.