Geldik rahmeti bol Ramazan ayının 27. gecesine. Bugün, YANİ 17 Nisan Pazartesi günü Kadir Gecesi idrak edilecek. Cennet kapılarının sonuna kadar açıldı, melelerin yer yüzüne indiği ve şeytanın zincirlediği bir gece bugün. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde Kur'an-ı Kerim'in ilk ayetlerinin Hz. Muhammed'e vahyedildiği gece olarak kabul edilir. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı mağfiret dolu bu mübarek gecenin feyzinden yararlanmak, sevdiklerinize de vesile olmak için sizler için Kadir Gecesi mesajlarını hazırladık. Dualaşmanın, selamlaşmanın daha da anlamlı olduğu  mübarek gecenin sabahına sevdiklerinizi mutlu ederek başlayın.

Sizler için eşinize, dostunuza, sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza yollayacağınız en güzel Kadir Gecesi mesajlarını derledik. Kısa ve öz, anlamlı resimli Kadir Gecesi mesajlarından siz de en uygun olanı sevdiklerinize yollayın; dua kapılarının sonuna kadar açıldığı bu Kadir Gecesinde onların da dualarında yerinizi alın. İşte SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformları aracılığıyla sevdiklerinize  yollayabileceğiniz Kadir Gecesi mesajları,

kadir-gecesi-mesajı-

O gece boyunca melekler, Rablerinin izniyle ölü canlara hayat taşımak için bölük bölük inerler; her çeşit barış, huzur, saadet ve güven taşırlar... ta şafak sökünceye dek!.. Bu mübarek Kadir Gecesinde Allah dualarınızı kabul etsin.

Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

kadir-gecesi-mesajları-2

Kuran da Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun.

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Dul ve yetimlere yardım eden kimse, Allah yolunda cihad eden ve gündüzleri oruç, geceleri ibadetle geçiren kimse gibidir.
kadir-gecesi-mesajları-3
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gece'nizi tebrik eder, hayır ve bereketinden nasiplenebilmeyi dilerim.

Kadir Gecesi dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünün daha fazla öne çıktığı özel günlerdir. Kadir Geceniz mübarek olsun

"O gece tan yeri ağarana kadar esenliktir." (Kadir Suresi) Kadir Gecemiz Mübarek Olsun..

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla’ya aç. Bugün günahlardan olabildiğince kaç. Bugün en gizli incilerini onun için saç. Kadir Geceniz mübarek olsun.

kadir-gecesi-mesajları-4

Avuçların geri çevrilmeyeceği o günde gecemizi hakkı ile eda edebilenlerden oluruz inşallah

* Kadir gecesi açık olur, sıcak ve soğuk değildir. Bulut yoktur. Yağmur ve rüzgar yoktur. O gecenin sabahının alameti güneşin şuasız doğmasıdır. [Taberani]

* Yıldız kayması olmaz. [Sahîhu’l-Camii’s-Sağîr, 5472.]

kadir-gecesi-mesajları-5

"İnkâr edenler: Kur'an ona bir defada topluca indirilmeli değil miydi? dediler.