Kıbrıs’tan evlenen ünlüler

Ne Miami ne Londra ne de Milano son yıllarda ünlüler arasında yükselen trend Kıbrıs’tan ev almak…

Abone Ol

Konserler için sık sık yavru vatanı ziyaret eden ünlülerimiz artık gayrimenkul yatırımlarını da Kıbrıs’a yapıyor. Yavru vatandaki emlak fırsatları ünlülerin radarından kaçmıyor.

O isimlerden biri Ajda Pekkan… Süperstar geçtiğimiz yıl Kıbrıs’tan bir ev aldı. Hem de ne ev. Yavru vatanın en güzel yerleşim yerlerinden biri olan Zeytinlik Köyü’ndeki ev için 2022 yılında 12 milyon lira ödedi süperstar.

Mehmet Ali Erbil Kıbrıs’tan evlenen en yeni isimlerden biri. Usta şovmen Gazimağusa’da denize nazır yazlık bir ev alarak Kıbrıs’tan evlenen ünlülere dahil olmuştu.

Volkan Konak’ın Kıbrıs’a olan sevgisi uçak korkusunu bile yavru vatana gidebilmek için yenmesinden dolayı zaten biliniyordu. 4 yıl önce 22 katlı bir rezidanstan aldığı 1 + 1 evle o da Kıbrıs’tan evlenen ünlüler arasına girmişti.

Işın Karaca Kıbrıs’tan ailesiyle birlikte bir ev almıştı. Bildiğiniz gibi Buray zaten Kıbrıslı bir sanatçımız. Dolayısıyla genç şarkıcının da Kıbrıs’ta aile evi bulunuyor. 

Kıbrıs sahneleri denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Serkan Kaya 2019 yılında 120 bin dolar ödeyerek Kıbrıs’ta evi olan ünlülere dahil olmuştu.

Cenk Eren Kıbrıs’taki emlak fırsatlarını ilk keşfeden isimlerden. Eren yıllar önce yavru vatanda müstakil bir ev satın almıştı.

Hande Yener de Kıbrıs’ta villası olan isimler arasında yer alıyor.

Selçuk Yöntem 2019 yılında talihsiz bir olay yaşamış ve Girne’den ev almak isterken tatsız bir durumla karşı karşıya kalmıştı. Usta sanatçı daha sonra polise başvurarak evini teslim almıştı.

Ziynet Sali de memleketine yatırım yapan bir isim. Ünlü şarkıcı 2016 yılında Lefkoşa’dan bir ev satın almıştı.

Gelelim Kıbrıs’ta gayrimenkul zengini olan esas isme. Kıbrıslı olan Nil Burak yavru vatandaki otelini yıktırmış ve söz konusu araziye 32 dairelik görkemli bir rezidans yaptırmıştı.

Peki ünlülerin böylesine büyük rağbet gösterdiği Kıbrıs’ta ev fiyatları ne durumda? Yavru vatanda 1+1’ler 60 ile 90 bin sterlin, 2 + 1 ‘ler 90 ile 165 bin sterlin, villalar ise 250 bin ile 400 bin sterlin aralığında alıcı buluyor.