Kim Bu İbrahim Tatlıses’in Kara Kızı?

Hep ayrılıklardan, ihanetlerden, mutsuzluklardan bahsedecek değiliz ya bugün de mutlu ve güzel bir gelişmeyi aktarmak istiyorum size.

Abone Ol

Bildiğiniz gibi İbrahim Tatlıses bayram öncesinde bir mağaza açılışı için bulunduğu Irak’ta yeni şarkısının müjdesini vermişti. Şarkının ismi “Kara kız” olunca herkesin aklında elbette tek bir soru gelmişti. Kimdi bu kara kız? Yoksa İmparator gözlerden ırak yeni bir aşka mı yelken açmıştı?

Biraz araştırınca durumun yeni bir aşkla ilgisi olmadığını öğrendim. Dahası bu şarkı eski bir sevgiliyle barışması nedeniyle seçilmişti.

Barışmaya Özel Şarkı

İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya’nın birliktelikleri 2021 yılının sonlarına doğru bitmişti. İki isim de ayrılık hasretine daha fazla dayanamamış. Meğer bu şarkı eski sevgiliyle barışmaya bir atıfmış. Ünlü çift aşklarına bir şans daha vermeyi kararlaştırarak yeni bir araya gelmiş. Kara kız şarkısının seçilmesi ise Gülçin Hanım’ın soy isminin Karakaya olmasından dolayıymış.

Ayrıca Ceylan, Berdan Mardini, Berdan Mardini’nin abisi Uğur Mardini, Günel, Yudum gibi birçok isim de bu çok ses getirecek, özel çalışmaya ortak olmuşlar.

Yaş Farkı Aşka Engel Değil

Bu ilişkide en çok konuşulan detay hatırlayacağınız gibi İbrahim Tatlıses ve Gülçin Hanım arasındaki yaş farkıydı. Gülçin Karakaya 28, İbrahim Tatlıses ise 71 yaşında. Aradaki 43 yaşlık yaş farkı da çok konuşulmuş çok yazılmıştı. İki isim yeniden bir araya gelme kararı verdiğine göre demek ki onlar için yaş problemi diye bir sorun yok. Zaten aşkın yaşı da yok. Bence siz de aradaki yaş farkına takılmayın.