Bu hafta başta ben olmak üzere eminim sizlerin de hiç şaşırmayacağınız bir magazin olayını kaleme aldım. 66 yaşındaki ünlü çapkın şovmen Mehmet Ali Erbil, bir kere daha özel hayatıyla ilgili sahnede.

Hatırlarsanız kendisinden  40 yaş küçük genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklif etmişti. O anları da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla tüm Türkiye’ye duyurmuşlardı.

İkilinin, Kasım ayında Amerika'da sade bir nikahla evlenmeyi planladıklarını daha sonra öğrenmiştim. Ancak Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından bu sefer evlilik teklifini ve tek taş yüzüğü yerine ayrıldıklarını paylaştı.

“Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım”

Erbil’in yakın çevresinde ayrılıkla ilgili konuşulan gelin adayı Ceylan’ın isteklerinin bitmemesi. En son evlenmeden önce genç kadının evlilik hediyesi olarak ev istemesi bu ayrılığı fitilini ateşleyen son istek olmuş.

Vallahi bizde bu yaşanan olaylara şu söz söylenir: “Gözüken köy kılavuz istemez”

Şaşırdık mı tabiki de şaşırmadık.

Şu anda Mehmet Ali Erbil’inyaşı belli, sağlığıyla  ilgili yaşadığı sorunları tüm Türkiye biliyor. Hanımefendinin de  yaşı belli.

Tabi tüm bunlara objektif bir gözle baktığımızda hanımefendinin kendisini garanti altına almak istediğini görebiliyoruz.

Bunun bir aşk evliliği değil mantık evliliği olduğu apaçık ortada.

Her iki taraf ta ne istediğini iyi biliyor ama eli güçlü olan kazanıyor.

Bence bu ev alınsa da hanımefendinin yine istekleri bitmeyecekti. Boşuna demiyorum gözüken köy kılavuz istemez.

Özellikle Mehmet Ali Erbil açısından sanki bu ayrılık doğru olmuş gibi.

Hanımefendi için de kaçan balık büyük olur diye bilir miyiz acaba.

Tabii ki tam anlamıyla kaçan balık kısmıyla ilgili bu şekilde söylemeyebiliriz de.

Çünkü Yaşananların perde arkasında tam olarak neler oldu bilemiyoruz.

Ama son söz olarak şunu diyebilirim inşallah her iki taraf için de doğrusu neyse olsun.

Haftaya görüşe ne kadar sevgi ve hoşgörü ile kalın.