YAŞAM

Sevdiğiniz adam size kör kütük aşık olacak! Onu etkilemenin en kolay yolu...

Abone Ol

Aşk, herkesin hayatında önemli bir yer tutar. Ancak, aşkın karşılıklı olması için bazı çabalar gerekebilir. Özellikle sevdiğiniz bir erkeği etkilemek istiyorsanız, onun ilgisini çekmeniz ve ona kendinizi sevdirmeniz gerekir.

Peki, bunu nasıl yapabilirsiniz? Erkekler ve kadınlar farklı şeylere ilgi duyarlar. Dolayısıyla, söz konusu ilişkiler olduğunda da bakış açıları farklıdır. Erkekleri etkilemenin kolay olduğu düşünülür. Ancak, durum sandığınız gibi değil. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi kendilerini gülümseten, iyi hissettiren ve değerli kılan insanlarla birlikte olmak isterler.

İşte size, bir erkeği etkilemenin ve ona aşık olmasını sağlamanın en garanti yolları…

  1. FİZİKSEL GÖRÜNÜŞÜNÜZE ÖZEN GÖSTERİN

Fiziksel görünüş, ilk izlenim için çok önemlidir. Erkekler, bakımlı, alımlı ve güzel görünen kadınlara daha çok ilgi duyarlar. Bu nedenle, sevdiğiniz erkeği etkilemek istiyorsanız, kişisel bakımınıza özen göstermelisiniz.

Cildinizi temiz ve nemli tutun, saçınızı ve tırnaklarınızı düzenli olarak kesin, giyiminize ve makyajınıza dikkat edin. Onun tarzını ve beğenilerini öğrenmeye çalışın ve bu yönde hareket edin. Abartıya kaçmayın ancak fazla silik de kalmayın. Aşırı zayıf ya da aşırı kilolu olmaktan kaçının.

  1. YAKIN VE İLGİLİ OLUN ANCAK FAZLA DEĞİL

Erkekler, kendilerine ilgi gösteren kadınlardan hoşlanırlar. Ancak, bu ilgi dozunda olmalıdır. Eğer çok yapışkan ve baskıcı olursanız, onu kendinizden soğutabilirsiniz. Erkekler, avcı ruha sahiptirler. Bu yüzden, ona yakın olmalısınız ancak tüm iplerin onun elinde olduğunu bilmek onun oyundan sıkılmasına neden olacaktır.

Onunla sohbet edin, ilgi alanlarını öğrenin, ortak noktalar bulun, ona destek olun. Ancak, bunu yaparken de kendi hayatınızdan ve ilgi alanlarınızdan vazgeçmeyin. Kendi hobilerinize, arkadaşlarınıza ve işinize zaman ayırın. Ona her zaman ulaşılabilir olmayın. Bazen onu merakta bırakın. Bu şekilde, onun sizi daha çok arzulamasını ve peşinizden koşmasını sağlayabilirsiniz.

  1. ZEKANIZI İYİ KULLANIN

Erkekler, sadece güzel değil, aynı zamanda zeki ve kültürlü kadınlara da hayrandırlar. Bu yüzden, sevdiğiniz erkeği etkilemek istiyorsanız, zekanızı ve bilginizi iyi kullanmalısınız.

Onunla konuşurken, genel kültürünüzü, ilgi alanlarınızı, fikirlerinizi ve mizah anlayışınızı gösterin. Onunla tartışmaktan çekinmeyin ancak ukala ve bencil olmayın. Onun fikirlerine de saygı gösterin ve onu dinleyin. Ona yeni şeyler öğretin ve ondan da yeni şeyler öğrenin. Bu şekilde, onunla zihinsel bir bağ kurabilir ve onu kendinize hayran bırakabilirsiniz.

  1. ZERAFET VE NEZAKET GÖSTERİN

Erkekler, zarif ve nezaketli kadınlara bayılırlar. Bu yüzden, sevdiğiniz erkeği etkilemek istiyorsanız, zarafetinizi ve nezaketinizi kaybetmeyin.

Hayatı tüm coşkusuyla doya doya yaşayın ancak bunu yaparken de kibar ve saygılı olun. Ona ve çevrenizdeki insanlara karşı nazik davranın. Ona küçük jestler yapın, onu şımartın, ona teşekkür edin, onu övün. Onunla flört edin ancak bunu yaparken de mütevazı ve iddialı olun. Onunla sohbet ederken gözlerinin içine bakın ve gülümsemeyi ihmal etmeyin.

  1. GİZEMLİ KALMAYA DEVAM EDİN

Erkekler, gizemli kadınlara çekilirler. Bu yüzden, sevdiğiniz erkeği etkilemek istiyorsanız, gizemli kalmaya devam edin.

Ona her şeyinizi anlatmayın. Sizi keşfetmek için çıldırmasını sağlayın. Kendinize ait sırlarınız olsun. Ona her zaman ulaşılabilir olmayın. Bazen onu merakta bırakın. Ona sürprizler yapın. Onu şaşırtın. Ona her zaman yeni ve ilginç bir şeyler sunun. Bu şekilde, onun sizi hep arzulamasını ve sıkılmamasını sağlayabilirsiniz.

  1. ERKEKLER CİLVELİ KADINLARI SEVER ANCAK…

Erkekler, cilveli kadınlara bayılırlar. Bu yüzden, sevdiğiniz erkeği etkilemek istiyorsanız, cilvenizi kullanın.

Ona işaretler verin, ona dokunun, ona göz kırpin, ona iltifat edin, ona gülümseyin. Onunla flört edin ancak bunu yaparken de abartmayın. Ona çok kolay olmayın. Ona meydan okuyun. Onu heyecanlandırın. Onu tahrik edin. Ancak, bunu yaparken de ona saygı duyun. Onun sınırlarını zorlamayın. Onu kırmayın. Onu incitmeden onu etkilemeye çalışın.

  1. GÜLÜMSEYİN, GÜLÜMSETİN

Erkekler, gülümseyen ve gülümseten kadınlara bayılırlar. Bu yüzden, sevdiğiniz erkeği etkilemek istiyorsanız, gülümseyin ve gülümsetin.

Onunla konuşurken, pozitif ve eğlenceli olun. Ona espriler yapın, onu güldürün, onunla şakalaşın. Onunla ilgili komik anılarınızı paylaşın. Onunla eğlenin. Onunla gülün. Onunla mutlu olun. Ona iyi hissettirin.