MAGAZİN

Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma sebebi belli oldu! Yüzüne tükürdü...

Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı olan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Marakeş'te dillere destan bir düğünle hayatını birleştirmişti.

Ancak Şeyma Subaşı'nın evliliği sadece 4 ay sürdü... Şeyma Subaşı'nın Mısırlı eşi Meedo'dan boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'a göre Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi'nin boşanma sebebi belli oldu. Şeyma Subaşı'nın zor günlerinde yine en büyük destekcisi eski eşi, kızının babası Acun Ilıcalı oldu.

İşte Şeyma Subaşı ile Meedo'nun boşanma nedeni...

Meedo, Şeyma'ya psikolojik şiddet uyguluyormuş; yüzüne tükürmekten tutun da ağza alınmayacak sıfatlar takmaya kadar yapmadığını bırakmıyormuş. Şeyma da haklı olarak boşanmak için işlemlere başlamış.

Bu süreçte çok yıpranan Şeyma'ya en büyük desteği eski eşi Acun Ilıcalı'nın verdiğini öğrendim. Ilıcalı, 14 ay evli kaldığı, kızının annesi Şeyma'ya, "Boşan, ben arkandayım" demiş ve maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söylemiş.

Acun Ilıcalı'nın vefalı olduğunu bilirim, bunu bir kez daha gösterdi. Umarım Şeyma bu süreci zararsız atlatır. Evlendikten sonra daha az paylaşım yapan Subaşı'nın, son paylaşımı boşanma haberlerini beraberinde getirmişti.

Geçen hafta da boşanma protokolü imzalayıp mahkemeye başvurmuşlar. Protokol imzaladıkları için ilk celsede boşanacaklar.