SPOR

Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar var mı? Trabzonspor Beşiktaş derbisi hangi kanalda?

Abone Ol

Trabzonspor, milli maç arasının ardından Süper Lig'de oynayacağı ilk karşılaşmada, Beşiktaş ile derbide kozlarını paylaşacak. Trendyol Süper Lig'in 5. haftasındaki müsabaka, Trabzon'da oynanacak. Peki, Trabzonspor - Beşiktaş Süper Lig maçı hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Trabzonspor Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar var mı? Takımların muhtemel 11'leri belli mi? İşte merak edilenler...

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESIZ VEREN KANALLAR VAR MI?

Trabzonspor - Beşiktaş derbisi, TFF'nin Trendyol Süper Lig için anlaşmalı olduğu spor kanalı aracılığıyla sporseverlere sunulacak. Canlı olarak ekranlara gelecek Trabzonspor - Beşiktaş maçı, beIN Sports 1 üzerinden izlenebilecek.

BEIN SPORTS 1 NASIL İZLENİR?

https://digiturk-internet.com.tr/digiturk-sporun-yildizi adresine gittikten sonra kendize uygun paketi seçerek beIN Sports'a üye olabilirsiniz.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Sabırsızlıkla beklenen Süper Lig mücadelesi Digiturk beIN CONNECT platformundan ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Trabzonspor - Beşiktaş maçı bugün (17 Eylül Pazar) saat 20.00'de başlayacak. Papara Park'ta oynanacak müsabakayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

DIGITURK BEIN CONNECT ÜCRETİ NE KADAR?

Futbolseverler, Süper Lig'in başlangıcına özel olarak sunulan 'Digiturk Sporun Yıldızı' üyelik paketinden ilk 4 ay 139 TL, geriye kalan 8 ayca boyunca ise 379 TL ödeyerek faydalanabilecek.

SÜPER LİG'DE 101. RANDEVU

İki takım Süper Lig’de daha önce 100 kez karşılaştı. Beşiktaş 37 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Trabzonspor ise 36 kez üç puanın sahibi oldu. 27 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Söz konusu mücadelelerde siyah-beyazlılar rakip fileleri 142 kez havalandırırken, kalesinde de 114 gol gördü. Geçen sezonun ikinci yarısında oynanan aralarındaki son müsabaka golsüz eşitlikle sonuçlanmıştı.

BEŞİKTAŞ, SÜPER LİG’DE 18 MAÇTIR YENİLMİYOR

Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 18 müsabakada yenilgi yüzü görmedi. Siyah-beyazlılar, bu süreçte 14 galibiyet elde ederken 4 kez de beraberlik ile sahadan ayrıldı. Siyah-beyazlılar, Süper Lig’deki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 23. haftasında Sivasspor’a karşı yaşamıştı.

KARTAL, RAKİBİNE KARŞI 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Beşiktaş, Trabzonspor’u son 5 maçtır mağlup edemiyor. İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmanın ikisini bordo-mavililer kazanırken, 3 müsabaka da beraberlik ile sonuçlandı. Siyah-beyazlılar, rakibini en son 2020-2021 sezonunda deplasmanda mağlup etmişti.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet, Benkovic, Baniya, Eren, Mendy, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Visca, Onuachu

Beşiktaş: Mert, Roiser, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Salih, Rachica, Gedson, Muleku, Aboubakar